20 % rabatt på bästa hårprodukterna

Halloj vänner!

Ligger här hemma i soffan efter en helt fantastisk Söndag. Kommer att berätta mer om den imorgon. Nu är det nämligen dags för en RABATTKOD hos Under Your Skin igen. Jag vet att ni är många som stormtrivs med deras produkter och är duktiga på att använda rabattkoden när den kommer.

Själv har jag haft smärre panik! Jo men såhär, våra grejer (lådor) skulle ju fraktas hit till Spanien, men så var det fel adress på kontraktet och jada jada så grejerna har ju faktiskt inte skickats än (men ska i veckan). Där i ligger mitt detox och hair Growth kit. Jag gjorde bara i ordning såna små burkar ni vet med schampo och balsam när vi resten hit, och det har ju tagit slut nu. Paniiiik! Mitt hår har varit kaos då jag ju varit tvungen att köpa annat schampo och balsam. Frissigt, stelt på något vis, känts som det inte blir rent. När jag använder Under Your skins produkter så blåser liksom håret hårstrå för hårstrå. Nu är det som en klump som blåser omkring. Nej men fyyy!

Har du inte provat deras produkter ännu så MÅSTE du ge det en chans! Jag lovar, ditt hår kommer tacka dig med att glänsa galet mycket, vara återfuktat, blåsa hårstrå för hårstrå, vara lättskött och dessutom växa.

Detox-kitet (<klickbar länk): Såhär, vill du få extremt rent hår utan att behöva tvätta det mer än en gång per vecka och en fantastiskt glans? Ja då ska du välja detta kit. Det är fantastiskt och jag har hört många som blivit av med sin kliande hårbotten och andra hårbottenproblem med detta kit.

✅ Tvätta håret. Gärna 2 ggr i början. Håret blir extremt rent redan första gången men för att få bort alla beläggningar på håret, tvätta det 2 ggr. Skölj ordentligt.

✅ Massera in balsam, har du mycket problem med torr hårbotten ska du massera in det ordentligt i hårbotten. Låt verka i 2-3 minuter, vill du köra som en kur så låter du det sitta i 15 min. Skölj ur.

Sen är det bara att styla det som du vill. Håret får en helt galet din kvalitet. Ha tålamod om du måste tvätta det oftare än en gång per vecka, håret kan ta en stund innan det är helt rent från beläggningar och det tar 1 vecka innan det är smutsigt igen. Men håll ut, du kommer kunna tvätta det Max 1 gång per vecka sen. Med min rabattkod: Nina20 får du 20% rabatt på ett helt köp. Ja vad du än beställer, det gäller på hela sidan och ett helt köp!

Några av recensionerna:

Hair Growth Kit (<klickbar länk): För dig som vill få håret att växa, minska håravfall och få glansigt hår så ska du köra med detta kit. Jag har ju kört med detta kit i 6 månader och har så mycket korta hår som växer nu så det känns som det är en till frisyr i min redan existerande frisyr. Capilia Longa är det första naturliga extraktet som vetenskapligt bevisat stimulerar hårväxt och förhindrar håravfall. Hur häftigt?

✅ Tvätta håret som vanligt. Skölj ur.

✅ Ha i balsam, låt det sitta 2-5 minuter. Skölj ur. (Jag låter det ibland sitta som en inpackning ibland upp till 15 min, får för mig att det ger bättre resultat.)

✅ Handdukstorka håret och droppa sedan serumet i hela hårbotten. Massera med fingertopparna. Låt det sitta och styla sen håret som du vill. Behöver alltså inte sköljas ur.

Några recensioner:

Kroppstvål & lotion kit (<klickbar länk): Något jag är glad över är att jag ändå fick med är kroppstvålen och lotionen i alla fall. Och Handkrämen (<klickbar länk), känns inte som jag klarar mig utan den.

Kroppstvålen och lotionen doftar sådär friskt av citrus och ger både fukt och hjälper kroppen att nå optimal pH-balans. Dessutom ger den lyster. Tycker också att jag får känslan att den håller huden mer åtstramad. Älskar kombon av dessa 2. Varför ska man gärna använda naturligt på kroppen? En ”vanlig” hudlotion innehåller ofta sånt som inte är vidare värst bra för oss. T ex innehåller dom onaturliga konserveringsmedel, parabener och ingredienser som odlats med gifter. Naturliga produkter som Under Your skins orsakar sällan överkänslighet utan passar de flesta.

Några recensioner:

Handkrämen har jag alltid med mig, har flera stycken! En vid sängen, en i väskan, en i badrummet och en i bilen. Världen i särklass bästa handkräm. Löser allt!

Kolla in några av recensionerna:

Glöm nu inte att använda min rabattkod: Nina20 när du shoppar! Det gäller på allt i sortimentet och på ett helt köp. Snacka om att jag längtar tills mina produkter landar här hos mig igen. Snacka om att jag få ordning på håret igen då. ❤️

Nu ska jag ta kväll här, ser ut som det blir en film på Netflix!

Kram Nina

27
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 2384.jpg

Nästa inlägg

När man inte alls hatar terrakotta!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x