Vi fångade soluppgången

Gokväll darlingar!

Nej men, klockan är långt över 11 på kvällen och jag är knappt trött, snacka om att den här solen håller mig ”normal” med min dygnsrytm. Ingen är gladare än jag faktiskt, detta är höjden av lycka, att få leva ett normalt liv fast det är höst. Fina mamma har börjat somna vid 19-20 tiden om kvällarna får hemma i höstmörkret, hade jag varit hemma hade det varit samma för mig. Vi som funderade på om det var rätt med min egen teori, att min biologiska klocka helt styrs av mörkret. Så var det, efter en månad här kan man nästan våga sticka ut hakan och säga att jag hade rätt. Men jag slår inte stenhårt på bongotrumman än hörni, det kommer mörkare månader här också och då kan man väl säga att vi har det riktiga testet. Jag säger lyckas jag hålla mig vaken till 8-9 om kvällarna i december här så har jag redan vunnit runt 4 timmar mer vakenhet jämfört med Sverige. Det återstår att se?!

I morse sparkade jag upp Tony i ottan, hade Thedde med på FaceTime också. Dags för den efterlängtade soluppgången. Den har jag velat se länge. 08.10 sipprade den fram i horisonten. Det var fullkomligen helt magiskt! Vi bara stod där, hänförda typ. Gapande. Det går fort när solen går upp i södra Spanien. Det gäller att hänga med, trodde vi skulle missa den när det redan ljusnade vid 07.50 men vi hann.

Vi tog en promenad i den uppgående solen och strandpromenaden var full av människor som gjorde samma sak. En del sprang, en del cyklar, en del går. En del sitter vid någon av se mysiga caféerna. Åh, jag önskade jag kunde återge det bättre men det är så svårt. Önskar att du nångång fått uppleva eller kanske får i framtiden.

I Söndags morse fick vi själva uppleva en frukost på strandpromenaden. Milo och jag gav 10/10 för croissanterna. Det var de mesta fantastiska vi någonsin ätit. Det med en koffeinfri latte och färskpressad apelsinjuice. Ja det var ju inte synd om oss direkt. Tony åt en tortilla, det är en spansk omelett med potatis. Riktigt god! Det måste jag göra hemma någon dag.

I lördags var vi ute på ett riktigt häftigt äventyr. Det tänkte jag berätta om imorgon. Nu ska jag tvätta av mig sminket och lägga mig i sängen och fortsätta kolla ”Sex and the city”, ja men bästa godnatt sagan ever. Kolla något du redan sett, jag lovar du somnar på 2 röda, det gör jag i alla fall. ☺️

Kram Nina

76
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
1 year ago

Sååå underbart, lever lite genom er denna hösten 🤗

niiinis
niiinis
Reply to  Petra
1 year ago

Det för du gärna göra! ❤️❤️❤️

Img 2555.jpg

Nästa inlägg

20 % rabatt på bästa hårprodukterna

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x