Saknar Rusta

Rusta! Jag saknar Rusta nu när vi bor i Spanien. Jag besökte Rusta flera ggr i månaden när jag bodde i Sverige och önskar verkligen att någon vänlig själ tog det hit till Spanien. Bara för det har jag suttit och ögonshoppat på Rusta. Detta är inget samarbete, bara tips ifrån mig nu när jag låtsasinrett med saker från Rusta. Billigt och så himla mycket fint att inreda med.

Vill du kanske skapa ett nytt ”vardagsrumsbord” så kan man ju göra det med flera bord, som dessutom är olika. Så fint! Allt finns på Rusta.

Förnya ett rum med ny tapet. Föll pladask för denna underbara gröna tapet. Ta tillbaka färgen igen. Igår satt jag och tänkte hur jag skulle kunna tänka mig att förnya ett rum, det enda jag kunde tänka på vad mönstrade tapeter. Snacka om mys och varm känsla mot det beiga sterila väggarna som man ser överallt nu. Lite gammaldags stolar från loppis och en riktigt nyttig fåtölj så skulle man ha ett underbart vardagsrum. Allt finns på Rusta.

Vi ska fortsätta fira födelsedag här hörni, vi hörs sen!

Kram Nina

72
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MH
MH
1 year ago

Gillar verkligen den tapeten också. När jag växte upp var det tapeter med olika mönster var så roligt när man hälsade på hos bekanta och sitta och njuta av alla dessa fina mönster. Man blir ju så mycket gladare än allt som bara ska va utan färg men smaken är ju så klart olika. Rusta har ju blivit en inredningsbutik mycket mer nu än förr, mysigt. Grattis till den som fyller år! Ha en fin helg från Österlen/MH

Nästa inlägg

Han fyller år idag!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x