Sittring?

Halloj Söndag!

Det känns som Lördagen bara swishade förbi. Vår dag startade med en tidig promenad. Ryggen behöver som sagt rätta starten. Vi lyckades hasta oss iväg lagom så att vi skulle vara på plats där vid havet när solen började gå upp.

KALA KALUA heter denna mysiga strandrestaurang som vi alltid passerar, vi har testat det en gång, var ingen höjdare faktiskt. Men mysigt ligger det.

Dynan var med, den här är med i väskan för jämnan just nu. Gör så jag i alla fall kan sitta en stund. Var inne på sittring ett tag men har man inte problem med rumpan då? Minns att jag fick en sån att sitta på efter förlossningen när jag fick hemmisar.

Tony hade med sig kameran och tog några bilder. Solen var tyvärr gömd bakom molnen just när den steg men sen bröt den igenom när vi var på väg tillbaka. Vi hade lite brådis då Milo ju hade sin andra match med sitt nya fotbollslag. Hörni! En svensk kille har börjat i Milos lag, komiskt nog tog det 3 träningar innan de upptäckte varandra. Ni förstår lyckan va? Hurra! Dock så börjar han ju skapa vänner i laget även med de andra killarna. 2 amerikaner, en engelsman, en kille från Ukraina och så de 2 svenskarna. Det är så härligt att se. Även de spanska killarna börjar bli riktigt tjenis med Milo också.

Sedan var det snabbt hem och vidare till fotbollsmatch. Milo hade sin andra match med sitt nya lag. Det blev både mål och assist och allra härligast var att de hade så himla kul!

Sedan blev det en hel del vila för min del. Men blir så trött av smärta, då måste man bara få ligga ned och täta ut sig lite. Det funkar oftast, ibland kan det också vara en galen smärta. Vi åt kycklingpasta och kollade serie sen resten av kvällen.

Tips tips! Vi har hittat en jättebra som vi faktiskt båda tittar på. Jag hittade den här serien på Disney+, finns säkert på fler om man kollar. Så mysig! Man kan inte sluta titta heller.

Hepå, dags att jobba vidare här! Vi hörs igen senare.

Kram Nina

64
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
1 year ago

Hej Nina, jag kan varmt rekommendera en sittring. Jag använder en sån själv och jag har problem med ländryggen. Det gör det faktiskt lättare att sitta ner om du har en sittdyna som avlastar svanskota/kotpelare. Jag beställde en sittring med en avtagbar tvättbar klädsel och den är lite mer diskretare en än vanlig sittring.
Hoppas du blir bättre i ryggen, det är så jobbigt att ha problem med ryggen.
Kram ❤

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
1 year ago

Tack för tips! ❤️

Camilla
Camilla
1 year ago

Om man har ischias orsakad av diskbråck/diskutbuktning (strålningar ner i benet) är sittring väldigt bra hälsar min man som använder sin i soffan och framför datorn. Krya krya ❤️

Annika
Annika
1 year ago

Nina! Kan det inte vara ischias? Nu har jag inte följt dig på ett tag så jag kan ha missat en del men när jag hade detta för ett par år sen (egen diagnos….) så gjorde jag knäböj.
Och tamejtusan – det försvann!
Knäböj är så sjuuuukt bra för allt känns det som!
Kan du inte testa – några lite då och då under dagen?
Kram!

Img 4077.jpg

Nästa inlägg

Julig limpa

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x