Ett litet ”h-e”

Hej vänner!

Ligger här i vår säng på övervåningen och tycker lite synd om mig själv, försöker att inte göra det men just nu är det tungt. Värken intensifieras för varje dag som går nu. Idag är det 2,5 vecka sen det började. Det börjar tära på psyket så att jag gråter en hel del. Milo ser på mig att jag inte är ok och jag ser att han blir sådär fundersam, såklart när mamma inte är sitt glada vanliga jag. Tony har en bekymmersrynka i pannan, jag vet att han inte mår bra när jag inte gör det. Milo är så hjälpsam, han tar på mig strumpor på morgonen och sköter all sin egen markservice. Tony roddar och fixar med allt han kan. Idag blev jag ordinerad vila av naprapaten, du är på gränsen till att din rygg kollapsar helt sa han.

Det är väldigt annorlunda att vara i ett annat land när något sånt här inträffar. Ja vi vet ju inte vad som inträffat ännu, jag ska göra en MR röntgen imorgon kl 15.30. Är precis livrädd för den. ”Du ska vara stilla i ett trångt rör som låter illa i 25 min” fick alla mina paniska tankar att slå bakut. Men det här med att vara i ett annat land, som besöket hos naprapaten idag. Alla termer som har med diskbråck, diskutbuktning, rörelser, mediciner osv att göra ska avhandlas med någon som pratar knackig engelska. Ska ärligt säga att det funnits stunder som jag bara tänkt att jag ska packa ihop allt och åka hem till Sverige. Det är lite läskigt att vara i ett nytt land där du inte kan språket när du blir såhär dålig som jag är nu. Men bara tanken på att sitta i ett flygplan 4,5 timma får mig att tänka om, jag kan inte sitta så länge även om man rör sig på ett plan så sitter man ju den mesta tiden. Och tänk om jag får svinont? Vad gör man då på ett plan, ber flygvärdinnan slå mig hårt i huvudet med tekannan?

Från dagens besök hos naprapaten. Här med laserbehandlingen i full gång. Tony följde med in denna gången, det var skönt att ha ett par öron till därinne. Dessutom så ställer han frågor, jag blir mer blockerad och tyst. Exakt så som jag inte alls egentligen är. Men att vara väldigt smärtpåverkad tar bort det man egentligen är. Önskar att det fanns ett enda sätt som underlättade smärtan, ett enda sätt att ligga eller sitta på, men det finns verkligen inget. Allt gör ont. Att ligga på mage funkar bäst i alla fall, så får jag ihop någon timmas sömn per natt. Jag går på full dos Ipren och Alvedon dygnet runt nu, men det hjälpte lite första dagen, nu i ett par timmar, sen är smärtan lika illa igen. Och då får jag kämpa tills jag får ta tabletter igen.

Fick utskrivet tramadol idag. Hade jag varit en ”normal” person så hade jag tagit det utan ett knyst. Varit överlycklig över att äntligen bli smärtstillad. Men för mig är det att bestiga Mount Everest x 10. Att ta ett narkotikaklassat preparat som är ordentligt beroendeframkallande och som det står spaltmeter om på diverse sidor som ”ungdomsdrogen som är livsfarlig”, gör så jag mår illa av bara tanken. Jag som hade tufft att ta Alvedon och Ipren. Så då gissar jag att ”stå ut” är det enda som är kvar. Gråta och stå ut tills det lättar lite, gråta och stå ut tills naprapaten fått mina plåtar från MR så han vet hur han ska behandla mig. Han talade också om ”the shot”. En spruta. Den är fylld med starka ”painkillers” och annat. Tar också bort smärtan…. Men den ger man när patienten inte längre står ut, inte kan gå, bara skriker osv. Vi ska försöka undvika den om det går sa han idag.

Känner ett stort förtroende för honom, han är duktig, Tony var med idag och hörde allt han sa och höll med. Han är högt rekommenderad i hela Marbella så jag tror att jag är hos rätt person.

Nu ska jag bara fixa den hemska MR:en imorgon. Den ser jag absolut inte fram emot, vet bara att jag MÅSTE fixa den. Annars får vi inte svar på vad det är som felar där inne i min rygg. Jag måste se den som det första steget mot en friskare rygg.

Då vet du lite hur landet ligger. Jag kämpar på kan man säga. Inläggen haglar inte tätt men jag försöker i alla fall. Har nya recept på gång så småningom kommer de hitta in hit också. Annars så uppdaterar jag er såklart på läget. Har du gjort MR får du gärna dela med dig av den erfarenheten.

Kram Nina

252
Subscribe
Notify of
guest

81 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Siw
Siw
1 year ago

Lilla du, ta det lugnt o vila i sängen på dagarna

Marie
Marie
1 year ago

Skickar styrkekramar till dig! Önskar att de hittar vad som felar så ni kan få njuta fullt ut av eran tid i Marbella.

Matuska
Matuska
1 year ago

Du kommer att greja MR ett tips är att blunda hela tiden. Jag har behövt göra MR ett otaliga gånger på grund av en sjukdom som har gett mig bestående men. Önskar dig lycka till med allt!!

Nina
Nina
1 year ago

Har gjort MR flera gånger. Säg till att du är nervös så kommer personalen ta hand om dig. Man kan få lugnande innan. Jag fick lyssna på radio och somnade nästan i tunneln. Du kommer klara det! Lyckatill-kramar

Ann-Britt Adamsson
Ann-Britt Adamsson
1 year ago

Kära Nina nu är allt fokus på dig,strunta i uppdateringar mm vi vill ha dig glad och att du mår bättre..Ta dosen smärtstillande innan du ska på rtg,kan underlätta lite..
Kramar till dig.❤️

Sofia
Sofia
1 year ago

Har gjort MR och kan säga att i början kändes det väldigt klaustrofobiskt, såpass att jag var på väg att få panik. Försök tänka logiskt att det är ingen fara, det är bara för en kort stund. Blunda är ett bra tips och likaså djupandas. Precis som du säger är det ett viktigt steg för att kunna se vad problemet var. I mitt fall var det diskbråck och då kunde de sätta in mer specifik behandling. Kommer att tänka på dig imorgon ❣️

Carina
Carina
1 year ago

Jag har skrivit ett meddelande till dig på Insta så hoppas du ser det så kanske det gör dig lite lugnare. Kommer gå bra, det lovar jag dig♥️

Melica
Melica
1 year ago

Jag har gjort MR ett trettiotal gånger under min cancer behandling för hjärntumören. Du kommer nog även i Spanien få öronproppar och hörlurar med musik i. Försök att ha musiken högt på i öronen så slipper du det värsta ljudet och det går lättare att drömma dig bort lite till musiken.Du kommer att få en knapp i handen som du får trycka på om du vill avbryta och komma ut. Blunda och försök att känna det som om du bara ligger å vilar. Jag har somnat nästan varje gång, men mina tog en timma ca. Det är inget att vara orolig för och det kommer att gå så bra Nina! Skönt att få det gjort så du får svar på orsaken till din smärta!
Lycka till! Kram

Katrin
Katrin
1 year ago

Å stackars dig ❤️ Det måste vara så jobbigt, lider med dig. Väldigt bra med så snabb MR dock, det hade du nog fått vänta på längre i Sverige så DET är ju en pytteliten positiv sak. Det kommer bli bra. Kramar!

Anna
Anna
1 year ago

Om det är ryggen o ryggslutet du ska göra MR på så kan du ligga med fötterna in o huvudet utanför… så känns det inte lika jobbigt. Ta smärttabletter så att du fixar att ligga så länge utan att kunna NNs röra på dig. Hoppas det vänder inom snar framtid 🤗 från en som varit i samma situation ❤️

Sandra
Sandra
1 year ago

Jag har gjort det två gånger. Ena var hela överkroppen, trött och lyssnade på bra musik så jag somnade till. Andra så gjorde bara bäckenet, då låg jag med kroppen utanför och de körde bara in benen/bäckenet, så du kanske får åka in så i maskinen. Visst det är regent men jag är en tjock person så då blir det trångt.
Finns även MR som är mer öppna än de gamla standard varianterna just för personer som har tex klaustrofobi vet inte om det finns just där du ska men håller en tumme för det.

Annars är mitt tips: djupandas och meditera så går det bra!

Petra
Petra
1 year ago

Hej, för mig var nog det jobbigaste ljudet och att motstå sexåringen i mig som tänkte ”jag vill visst röra på mig, lite kan jag röra mig” 😜. Jag trodde det skulle vara tufft att åka in men det gick bra.

Therese Knutsson
Therese Knutsson
1 year ago

Ha högre musik i lurarna än du tror behövs, jag ångrade i efterhand att jag inte hade det. Och som någon skrev, se till att ha smärtlindring i kroppen.
Lycka till nu Nina ❤️

Adnil73
Adnil73
1 year ago

Krya på dig och tänk inte på oss. Din hälsa är viktig ❤️ Kram

Ann Brorsdotter
Ann Brorsdotter
1 year ago

Lider med dig, måste vara rena helvetet! Jag har gjort MR-röntgen flera gånger av olika anledningar, dock ej p g a ryggen. Det låter mycket om den apparaten, men jag har alltid fått hörlurar med musik. Ligg bara lugnt, tänk ”högteknologi”, tänk ”vem kom på den här apparaten, wow” o s v. Det man inte ser med MR-röntgen, det finns inte. Känn dig väl omhändertagen, sjukvårdspersonalen finns nära dig och det kommer gå så bra. Lycka till och hoppas du får bra musik i lurarna!❤☺👍👌🎧🎵🎶😴💤

Maggie
Maggie
1 year ago

Älskade finaste Nina! Jag hoppas innerligt att du snart får lättnad med dina ryggsmärtor.
Värsta smärtan är när.magen eller ryggen är paj. Hela kroppen går liksom av på något sätt.
Försök få med dig lurar med musik som lugnar dig till din MR. Meditera eller annat som kan få dina tankar ut på ett fält med stora vackra blommor som doftar ljuvligt.
Kram och jag håller alla tummar och tår.
❤️

Py
Py
1 year ago

Så klart är man superstressad när man ska göra MR
Jag sa till mig själv- det är ok att tycka det är jobbigt du är inte larvig- men kom ihåg hur många gånger du faktiskt gjort och gör obehagliga saker och alltid klarar du det, du är tuff! Kom igen. Sen bestämde jag mig för att fokusera på andningen ( den har faktiskt hjälpt mig väldigt många gånger) jag fortsatte och sa:
Du vet hur man andas djupt, du ska fokusera på småsaker. Inlöpslista för mat, tänka på hur du ska plantera om en blomma, tänka på lite vardagliga och ”tråkiga” grejer.
Jag fick hörlurar och dem hade typ P1 på…höll på att smälla av, men den totalt ointressanta bokrecensionen och författarsamtal hjälpte till ändå.
Visst det dunkar och låter men jag valde att tänka på när man renoverar…att det stod ett gäng hantverkare med maskiner och hammare ”runt hörnet” ….började tänka på olika renovering- som jag gjort och som man skulle kunna göra.
Mitt främsta tips är ändå andningen
Andas dig annars igenom detta, om du kan,andas och fokusera på kroppsdelar: börja tex vänsterfoten, högerfoten, andas lite till knäna, magen, bröstet, armarna, händerna, fingrar, armbåge, axlar, hals, och ansikte… börja om och andas och fokusera på dem delar du inte tog förra gången, knäskålar, skinkor, lår, överarmar…
Sen kan man andas och liksom lägga ”tyngd” och extra avslappning på tex axlar, rumpa och lår…lite svårare kanske men att prova lite gör i alla fall att tiden går.
Mig hjälpte det att blunda hela tiden.
Lycka till Nina, det kommer gå jättebra.

JJ
JJ
1 year ago

Gjorde MR när jag hade ett allvarligt diskbråck. Själva behandlingen i sig kommer du inte bry dig om eftersom du har ont. Det största problemet var att ligga still under längre tid. Under behandlingen såg personalen hur ont jag hade och avbröt tidigare.
Jag låg på britsen mellan 10-15 min. Om röntgen tydligt visar vad problemet är behövs inte längre tid än så utan de kan få fina bilder ändå.
Jag tog morfin innan. Vill inte uppmana dig att ta narkotikaklassat läkemedel men jag måste säga att det avlastade smärtan och framförallt gav det några timmar sömn.
För mig var det inte något problem att sluta med dem när smärtan försvann. Största anledningen till det var nog att det var obehagligt att ta tabletterna när smärtan upphörde. Detta märkte jag efter min operation som tog bort all smärta. Det var vid hemresa och ngn dag efter jag uppmanades att ta morfin för att sedan sluta. Jag tog en tablett blev hög som ett hus. Obehagligt vad starka tabletterna är och det märker du inte när dukar smärta. Då verkar tabletterna verka på annat sätt.
Stort lycka till och massor av krya på dig kramar!❤️

Eva
Eva
1 year ago

När jag gjorde MR för samma sak så fick jag hörlurar med musik och ögonkudde/bindel o en knapp i handen att trycka på om jag fick panik. Andas långa djupa andetag o låtsas att du ligger på stranden eller nånstans där du känner dig lugn o trygg. Jag var hur nervös som helst med galopperande puls men det lugnade sig till slut, det gick bra. Lycka till o hoppas de hittar ett fel så du kan få rätt behandling! Kram

Ulla
Ulla
1 year ago

Hej MR – inga problem alls! Du får hörlurar med musik – jag låg o blundade o koncentrerade mej på musiken. Inget att oroa sej för överhuvudtaget! Jag blundade också – hela tiden! Du får även med dej en knapp du kan trycka på om du vill påkalla operatören, de brukar fråga i hörlurarna också efter en stund om det går bra. Lycka till och oroa dej inte!

Päivi
Päivi
1 year ago

MR be att få en ögonbindel o musik i hörlurar då går det bra .

Lotta
Lotta
1 year ago

Har gjort det, zoomade ut gick in i meditation och djupa andetag det kommer bra. Visualisera dig innan att allt går bra och hur du ligger där, gör du det många gånger lutar du hjärnan att tro att det är dar. Kram

Helene
Helene
1 year ago

MR är inte alls så jobbigt, jag har klaustrofobi och fixade det, hade hörlurar med klassisk musik i öronen och blundade så jag slumrade lite, underlättar att vara lite trött. Lycka till!

Mari
Mari
1 year ago

När jag halkade en vinter och fick enorma smärtor i bäckenet så blev jag ordinerad alvedon 1g och en naproxen. Så egentligen Alvedon och Ipren men naproxen är ”starkare” än iprenen men inte narkotika-klassat. Jag lider med dig, inte alls kul att ha ont. Be att få ha musik under MR och så får du försöka tänka positivt fast det är svårt.

Susanne Elfsten
Susanne Elfsten
1 year ago

Hej
Detta känner jag igen, har en sambo som har liknande. Han tar idag Oxytocin tre gånger per dag och funkar rätt så bra, tar bort de värsta smärtorna. Painkiller även kallade smärtblockad här i Sverige har han fått ett antal gånger, senast i onsdags förra veckan, nu pratar de om operation. Har du frågor får du gärna ställa dom, detta är något man inte önskar sin värtsta ovän.
Kryapådigkram

Margaretha Åke
Margaretha Åke
1 year ago

Åh, vilken upplevelse! Jag har gått igenom MR och för mig gick det bra. Lyckades slappna av. Det kommer att gå bra😄

Jeanette
Jeanette
1 year ago

Hej lider verkligen med dig. Jag är operey3 gånger för diskbråck. De 2första gångerna var jag förlamad och kunde inte kissa.
Tredje gången blev det operation innan jag blev för dålig. MR har jag gjort många gånger, upplevde inte det som svårt överhuvudtaget.
Förstår att det är extra svårt när du är i ett land där du inte kan språket.
Önskar dig stort lycka till. Kram

Marie-Louise Persson
Marie-Louise Persson
1 year ago

Ingen fara. Det gör i alla fall inte ont.

Ingrid Bergqvist
Ingrid Bergqvist
1 year ago

Hej jag gjorde MR nu i oktober
Visste inte hur jag reagerade i
trånga utrymmen
Men det gick fantastiskt bra
Har 3 diskar som inte är av
denna världen ibland
Men med mycket promenader och
bra skor så håller jag det i schack
Men vissa dagar är ändå för
hemska
Krya på dig
Ingrid

Annette Lysell
Annette Lysell
1 year ago

Håller med JJ, jag har legat i det där röret ett antal gånger och det svåraste är att ligga still pga av smärtan. Jag har opererats tre gånger för diskbråck och det låter som dina problem beror på det…..lider med dig då jag vet att den smärtan är så fruktansvärd att man knappt står ut. Tyvärr så fick jag vänta på operation nummer två för länge så jag fick droppfot. Efter flera år blev det operation av foten och idag kan jag gå utan problem, men helt bra blir jag tyvärr aldrig. Jag hoppas verkligen att du får hjälp snarast. . Många styrkekramar från mig till dig ❤️

Lisa
Lisa
1 year ago

Krya på dig ❤️

Linda
Linda
1 year ago

Jag har gjort MR röntgen här i Spanien (jag är bosatt här)och var också rädd innan.Har också lite cellskräck och bara tanken på att ligga inne i ett trångt utrymme var obehaglig .Men ,Nina ,tänk inte på detta .Mitt råd är att absolut inte öppna ögonen under tiden ,utan tänk på något du verkligen tycker om .Något positivt!Något du vill göra ,något roligt…….Det är ganska mycket oljud,medan röntgen pågår,men det är normalt så skräms inte av det.Du kan ,och det kommer helt säkert att gå hur bra som helst.Och tänk så viktigt det är för dig att få ettt resultat på vad det är som orsakar din smärta i ryggen.Alla goda tankar till dig .

Lena Ekman
Lena Ekman
1 year ago

Hej, har gjort MR 6 ggr, legat still i 45 min, fått kontrast insprutat i armen de sista 10 minuterna. Det du skall göra är att blunda hela tiden, från det att du lagt dej på britsen. Sedan brukar de sätta på en hörlurar med musik, man får välja vad. Ta av alla smycken hemma, inget av metall på kroppen. Det med injicering tror jag är en blockad dvs de sprutar in kortison, hjälper ibland, ibland inte, fick det för min onda höft, första gången höll det i 6 månader, andra gången14 dagar. Var försiktig med Tramodol, finna andra starka narkotikaklassade preparat. Hoppas att detta hjälpte ej lite. Kram

BrittMarie Carlberg
BrittMarie Carlberg
1 year ago

Jag har gjort MR. Det är inte så jobbigt. Du kan be om öronproppar. De dämpar i alla fall. Försök tänka dig att du ligger i en bädd på nattåget och är på väg till nåt riktigt roligt!
Lycka till och hoppas du får svar på dina frågor och att du blir smärtfrl.
Styrkekram!
Och kom ihåg: Det VILL bli bra.

Helena Eriksson
Helena Eriksson
1 year ago

Heej
Jag förstår dig så väl o känner din smärta, haft diskbråcksproblematik i över 8 år innan jag i fjol fick en efterlängtad operation.
Jag har gjort några MR röntgen, o mitt råd är att när du rullas in i ”röret” så blunda, o blunda resten av tiden. Då slipper du känslan att det är trångt.
Det låter o smäller runt dig, men här i Sverige har man hörlurar på sig med radio, så det går jättebra, antar att man har hörlurar på de flesta ställen.
O andas djupt o lugnt, fokusera på det du hör i lurarna.
Lycka till nu o det kommer gå jättebra🌸

Lotta
Lotta
1 year ago

Hej, gjort MR för många år sedan o det framkallade hemsk klaustrofobi. I måndags var det dags igen😱talade om för personalen hur jag kände. Fick tipset att blunda mej igenom processen. En i personalen stannade även hos mej. Var gång ”knackandet” upphörde så pratade vi om allt möjligt och jag klarade av 45 minuter i detta trånga rör. Gick mycket bättre än väntat, så ett tips: blunda från det att du lägger dig på britsen tills du är klar. Det är även ok att ha någon med in. Klarade jag det så fixar du det också. Önskar dig stort lycka till🙏

Siv Rylander
Siv Rylander
1 year ago

Önskar dig all lycka i dag. Vi hoppas att det snart blir bra KRAM Siv

Åsa
Åsa
1 year ago

Var också livrädd när jag skulle göra MR på min rygg innan operation, försök bara andas och luta huvudet lite bakåt så du ser taket (om du köra in med fötterna före vilket jag jag gjorde med min rygg) kämpa på, hoppas du blir frisk snart. Det är 3 år sedan min operation 🙏🏻🤗

Ottosson Vivi-Anne
Ottosson Vivi-Anne
1 year ago

Har också problem med min rygg. Har samma ångest inför att åka in i tunneln. Fick tips om att åka in med fötterna först. Sätta sovmask över ögonen och musik eller bok i öronen. Det funkade för mig även om jag fick djupandas och hela tiden intala mig att det går bra. Trots att man har mask ser man att det mörknar en aning och då kommer ångesten men det gick. Jag var så lycklig. Önskar dig lycka till! Hoppas det ordnar sig.🤗

Anita B
Anita B
1 year ago

Har gjort MR o min tröst var att man ligger i ett rör öppet i båda ändar. Blunda o be att få musik i lurarna så blir oljudet mindre. Du klarar det bra. Krya på dig. Har du försäkring kan du få ligga i flyget hem. Lycka till Anita en som gillar dina inlägg.

Jessica
Jessica
1 year ago

Hallå! Ville bara säga att jag har gjort mr många gånger pga sjukdom som varar livet ut, förr blev jag sövd pga stor rädsla, numera går det bra utan. Blundar och tänker på något tex att (när) jag satt på stranden i Dubai (föreställde mig ljuden, doften, känslan osv). Vill också poängtera att smärta är ett trauma för kroppen, stark smärtstillande kan behövas ibland. Lycka till❤️

Helena Smedberg
Helena Smedberg
1 year ago

Men Nina vad tufft!! Jag stelopererades i ländryggen 2010. 2 diskbrott och kotförskjutning med smärtor från helvetet. Jag upplevde inte MR så fruktansvärt jobbig annat än pga smärtan. Fick lyssna på min valda musik under tiden. Jag hatar smärtstillande! Är ju van att behöva ta med tanke på min kroniska migrän, men beroendeframkallande medel får alla sinnen och porer att skrika stopp. Men fick Tramadol/Tradolan. Tyckte inte de hjälpte. Bästa lindringen var av TENS-apparaten jag fick låna av sjukgymnasten. Men det var en skitjobbig tid. Idag har jag inga problem med ryggen trots/tack vare 4 titanskruvar, 2 metallburar och stag. Stort lycka till!! Kram

Johanna Cromer
Johanna Cromer
1 year ago

Be om lugnande. Ordentligt med lugnande. Jag flydde min första MR (Hälla) i skär panik. Jag som ”minsann inte har cellskräck”. 🫣 Gång nr 2 (Uppsala) fick jag lugnande, mycket rymligare maskin samt en sköterska som var väldigt lugn, förstående och trygg. Håller tummar och tår för att du snart blir bättre och får bästa möjliga vård. ❤️Styrkekramar/ Johanna C

Sofia jonsson
Sofia jonsson
1 year ago

Lycka till, hoppas du får.veta anledningen till det som plågar dig. Jag gör en MR röntgen 1 ggr/år och gjort de senaste 20 åren. Det är förstås inget roligt men försök slappna av och andas dig igenom det. Mata dig själv med positiva tankar som att du gör det för att få ett svar. Svaret är bättre än ovissheten, även om svaret kanske inte blir som du önskar.

Carolina
Carolina
1 year ago

Som flera har skrivit: be om att få åka in med fötterna först!

Åsa G
Åsa G
1 year ago

Skulle vilja rekommendera en behandlingsmetod som heter Atlasprofilax. Då justeras läget rätt på översta nackkotan och följden blir att resten av kroppen blir rak. Många nära och kära, arbetskamrater mfl runt mig inklusive jag förstås, har gjort den behandlingen på grund av olika krämpor i kroppen med otroliga positiva resultat. Jag kan antagligen inte göra reklam för företaget här men berättar gärna om du hör av dig. Lycka till med det du går igenom just nu, strykekram!

Liselott
Liselott
1 year ago

Ang mr-röntgen är det inte så illa. Visst låter det men du får ett par hörlurar med musik i. Sen blundade jag hela tiden o tyckte det gick bra. Be om att få en lättare kudde under knävecken så avlastar det trycket på ryggen krya på dig. Lotta

Louise
Louise
1 year ago

Fy så tufft du har det Nina. Jag håller tummarna för att smärtan minskar snart. Kram ❤️

Annika
Annika
1 year ago

MR är inte farligt alls, jag fick hörlurar och fick välja vilken sorts musik jag ville lyssna på eller om jag hellre ville lyssna på radio.. Jag valde radio 👍 då håller man lite koll på tiden oxå. Visst var det lite obehagligt att ligga i ”röret” men jag blundade och tänkte mig bort, det är ju övergående. Lycka till 🐞🍀 jag fick sedan injektioner i ryggen, med nån månads mellanrum och det har jag inte ångrat!! Jag kommer att ta fler injektioner ifall smärtan kommer tillbaka!! Men jag har varit smärtfri nu i över ett år 🤩

Emma Olsson
Emma Olsson
1 year ago

Be att få något lugnande vid MR. Jag fick det, jag har klaustrofobi. Hoppas det går bra.

Img 4457.jpg

Nästa inlägg

Bästa serumet & mascaran – 20% rabatt till dig!

81
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x