ANNONS

Tidiga jultips

Godmorgon!

♥ Tack för fina kommentarer på mitt förra inlägg! Ska vara stark idag när jag ska till röntgen. Tack för alla tips som kanske gör det hela lite lättare. Nu när jag inte kunnat sova har jag legat och kollat massa julsaker. Jag älskar ju julen. Mer än någon annan högtid faktiskt.  Något jag kommer sakna här i Spanien när julen nalkas är mitt julporslin. Men man får göra det bästa av det och pynta med det porslinet som redan finns. Men nog är det något alldeles speciellt med vackert porslin på julen?

Tänkte att jag tipsar lite om julporslinet framöver, hux flux är det december och man står där och tänker att vad tusan hände? Tiden går så oerhört fort.

Kolla bara på dessa urvackra jultallrikar från Kähler. Kanske det finaste jag sett. Hammershøi heter serien, de stora tallrikarna hittar du HÄR, och de mindre hittar du HÄR.

Finns även i djupa tallrikar (<klickbar länk), så vackra så det är inte klokt!

Kolla kopparna då! Nej men hur gott och fint och dricka kaffe ur dessa? (<klickbar länk)

1) ROYAL KOPENHAGEN 2 pack

2) SWEDISH GRACE WINTER

3) WIK & WALSØE

4) BJØRN WIINBLAD

5) BLOOMINGVILLE

Apropå muggar, hur mysigt att dricka kaffet eller den varma chokladen ur sina fina julmuggar? Jag ser hur de kommande barnbarnen dricker choklad ur dessa och kommer för alltid minnas farmors fina julmuggar. Det är en sån typisk barndomsgrej som man alltid bär med sig. Såna här muggar går aldrig ur tiden, det är därför det är så härligt att samla på porslin.

Jag är så glad över min Swedish Grace Winter därhemma. Den kommer aldrig heller gå ur tiden och förhoppningsvis kommer mina barn o h barn minnas när vi alltid åt ur dessa på julen.

Älskade att duka med dessa i julas, så himla mysigt och fint. Vi har de stora vita faten (finns HÄR), dom går ju att äta på året om. Sen är det de stora assietterna (finns HÄR).

Köpte även det stora serveringsfatet. (<klickbar länk) Så fint att servera t ex skinkan på eller små juliga aptitretare när gästerna kommer.

Köpte även den stora serveringsskålen (<klickbar länk). Den har vi serverat både kokt potatis och köttbullar ur. Så fin!

Julstjärna // kökshandduk // granar // Ernst adventsljusstake // serveringsbricka

Alltså hur kär blev jag inte i serveringsbrickan? Tipsar verkligen att kika in hos NordicNest, så himla mycket fint där!

Jag hör av mig när jag varit på röntgen sen och berättar hur det gick. Finns på Instagram story också. Den hittar du HÄR.

Kram Nina

68
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annelie
Annelie
1 year ago

Ett tips, lägg en liten handduk över ansiktet när du röntgas, det hjälpte mig att undvika att få panik när min rygg röntgades. Lycka till 🤗

Helena
Helena
1 year ago

Lycka till idag Nina, kram!

Nästa inlägg

Ett litet ”h-e”

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x