Rabattkod på bästa hårprodukterna

Jag vet att ni är många som längtat efter en rabattkod på mina absoluta favoritprodukter när det kommer till att sköta mitt hår! Gissa om jag mått risigt i håret då jag första månaden inte hade mina Under Your Skin produkter här i Spanien? Jag fick lite börja om från början med produkterna när jag väl fick mitt paket hit till mig. Hade ju ”förstört” det med annat schampo och balsam. Men nu så, nu börjar jag känna igen mitt hår igen. Behöver inte tvätta det lika ofta och så är det glansigt och lättskött helt utan frizz.

Idag var det extra härligt att kliva in i duschen. Mitt hår såg ut som hej kom och hjälp mig faktiskt. Har mest gnussat in det i en kudde nu när jag varit så risig i ryggen. Tony fick vika upp ärmarna för att hjälpa till i duschen idag. Svårt att böja mig ned och tvätta ben och fötter. Så han fick assistera duschhjälp idag.

Ändå kul att han fick en bild på mitt snygga svall innan duschen. Haha, vilken lejonman man jobbat ihop va? Det var fullt med tovor och allt, men det festliga med ”Detox kitet” är att det gör inget. Du tvättar det och sen i med världens bästa balsam så är det slätt och känns nästan genomborstat otroligt nog.

Detox kitet som jag tvättade håret med idag hittar du HÄR.

Gissa om det var skönt att ta en dusch och tvätta av sig tigerbalsam, tvätta ett skitigt svettigt hår och reda ut det? Det var exakt vad jag behövde idag för att få lite fredagsfeeling här i smärtträsket.

Åh! Nytvättat hår helt utan frizz, kommer också hålla sig fräscht länge. Perfekt nu när man inte är riktigt stark och duschar är ett helt projekt, säger det igen…. Tur jag har Tony. Hur hade man löst allt som ensamstående? Beundrar verkligen ensamstående människor som roddar allt själva, har varit för själv en gång i tiden. Har på mig mitt ryggskydd för sig som undrar. ☺️

Nu till en nyhet från Under Your Skin! Detox kit (<klickbar länk) för ansiktet. Detta paket beställdes alldeles perfekt, för när det bara var slut kvar i burken så damp dom ned här i Spanien. Ansiktskräm och serum, heeeeelt fritt från tveksamma kemikalier gjord på 100% naturliga ingredienser. Vet ni hur länge jag väntat på att hitta produkter som funkar på min känsliga hud som är helt rena?! Jag ska erkänna att jag var nervös första gången jag testade! Skulle jag få kli? Skulle jag få utslag? Skulle jag bli torr som fnöske?

Nej men hörni! Först tar jag serumet, sen på med ansiktskrämen. Det första som slår mig är att den är Superdryg, det andra som slår mig är att den går in i huden i ett nafs! Pang sa det så var det inne. Jag har världens härligaste känsla i ansiktet. Mjuk, len och återfuktad. Känns galet att detta är en helt naturlig produkt! Hur är det ens möjligt? Älskar att serumet är lite mjölkigt, som att den gör sitt jobb bättre då på något vis. Kollar ni recensionerna på sidan där är det verkligen fler som är så nöjda.

Glöm inte bort min rabattkod Nina20 som ger dig 20% rabatt på ett helt köp. Har ju flera favoriter på Under Your Skin som jag verkligen tipsar dig att testa.

2 favoriter! Handkrämen (cant live without) och duschkräm/hudkrämen. Jag är verkligen genuint glad över att jag hittat det här märket. Jag ÄLSKAR ju att allt är naturligt och att jag skulle kunna äta det, det tog tid att hitta bra rena produkter men oj så vårt det varit!

Känner att jag nästa glömt och skriva om Hair Growth serien. Den körde jag i några månader för att testa. Kan säga att mitt hår nästan är lika långt nu som mina extensions. Så nu tror jag att jag tar ur mina extensions ett tag och kör mitt eget bara. Fast jag har ju extensions mycket för att det är lättare att sköta håret, men vi får se? Det har blivit både tjockare och massor med mer hår, så häftigt att det funkar så bra. Tvätta först och främst håret som vanligt med hair growth schampo och balsam, sen droppa i serumet här ovan. Den använder jag fortfarande för jag tycker den är grym. Varje dag droppar jag i lite i hårbotten och gnuggar in det. Funkar lika bra i handdukstorkat som torrt hår. Hair Growth serien kan man köra hela tiden eller som jag gör, i perioder. 🤩

Passa på och handla på dig naturliga produkter med min rabattkod Nina20 som ger dig 20% rabatt på ett helt köp.

Kram Nina

59
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
Ulrika
1 year ago

Hej! Tur att smärtan inte är värre än att du kan göra samarbeten.. tänker att den måste vara hanterbar då och det är ju skönt. Ett tips är att be läkaren att göra nervblockering.

niiinis
niiinis
Reply to  Ulrika
1 year ago

Ja, till skillnad från kanske vanliga arbeten så innebär detta arbete att vi skriver kontrakt på samarbeten som ska genomföras vissa datum. Smärta eller ej. Jag ser att du vill trycka till mig lite här, men vet du vad, du lyckades inte. Fint av dig att slänga in ett litet gott råd på slutet ändå…. 🙏🏻

Eva Gustafson
Eva Gustafson
Reply to  Ulrika
1 year ago

Ulrika, har du inget snällt att säga kan du väl bara dra igen!! Om hon passar på att försöka fullfölja ett åtagande medans hon ändå ska duscha betyder väl inte det att hon inte har ont längre?! För duscha kanske man vill göra även om man har ont! Hade du besuttit nån form av medmänsklighet kunde du säkert sett på bilderna att hennes ögon lyser av smärta och ledsamhet. Fy skäms på dig, en ursäkt är på sin plats. Nina min vän, kämpa vidare❤️❤️❤️

Charlotta Sjö
Charlotta Sjö
Reply to  Ulrika
1 year ago

Hej Ulrika. Jag är genuint nyfiken på hur du tänkte med din kommentar. Vad var det du ville få fram med den? Vad var poängen? Vad är det du vill ha sagt med den?

Lena
Lena
1 year ago

Varför måste man ge såna onödigt sårande pikar man blir ju så ledsen . Jag tycker det är helt otroligt att du ens orkar ge oss den glädjen att få följa dig och familjen OCH som egen företagare begriper väl alla att man måste jobba på så mycket man bara orkar ❤️Kram Ninni och du är en kämpe utav bara f….n 👍👍trevlig lördag

Dessi
Dessi
1 year ago

På riktigt vad är de för störd människa som skriver så? Måste du inte duscha fast du har ont i ryggen? Och om du så gör ditt samarbete i samma veva eller om du gjort de för länge sedan vad fan har hon med de att göra, varför ens följa dig om man bara ska komma med onödiga kommentarer? En del människor borde inte få ha sociala medier…. krya på dig och hoppas du får en så bra du bara kan ha ❤️😍kämpa på kram ❤️

Nästa inlägg

Magnetröntgen

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x