Akupunktur uppe i bergen

Gonatt vänner!

Påbörjade detta inlägg idag på dagen men kom av mig, skriver klart nu när jag lagt mig i sängen för att sova. Förra natten var en hyfsad natt ur sömnsynpunkt, det var skönt, bara några smärtande uppvak men sen har jag lyckats somna om. Tony hjälpte mig med att massera benet, det tar bort fokus från den värsta nervsmärtan. Sen tigerbalsam och värmedyna på hela tiden. Dock så gick det för lång tid med smärtlindringen i morse vilket gjorde att det blev kaos. Gråt och hulkade tills värktabletterna kickade in någorlunda. Piuh, detta är tufft som fasen, så är det. Jag jobbar stenhårt med att hitta mina sätt. Meditation, andningsövningar, kraft från universum…. Ja men you name it. Allt som kan ge mig lite kraft att orka fortsätta stå ut med smärtan.

Igår åkte vi till en underbar plats i bergen i Estepona. Fick nämligen fatt på Naprapat Lotta, en svensk kvinna med 30 års erfarenhet som gör akupunktur. Jag såg inte så mycket från själva färden men Tony förliste återberätta om serpentinvägarna dit.

Akupunktur samt lite elbehandling. Jätteduktig var hon, kände mig så trygg. Akupunktur visar sig efter 2 dagar, oftast blir man sämre dagen efter och sen bättre. Så lite spännande att se om det funkar.

Orkade med en liten minivisning av hennes ställe efter behandlingen. Hon bor verkligen helt fantastiskt, drömde mig bort till när man själv har möjlighet att hitta ett sånt litet drömställe.

Nähe! Imorgon får jag äntligen veta var min smärta kommer ifrån, varför det gör så förbaskat ont. Har tid hos naprapaten kl 10.30. Kl 16 ska vi titta på ny lägenhet. Fullproppad dag. Något som känts bättre idag är att jag hållit tiderna för smärtlindring och att jag rört mig mer. Det verkar vara A och O. Ju mer jag ligger ned och inte är aktiv, desto ondare. Ny dag imorgon.

Hoppas att du haft en fin helg!

Kram Nina

100
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Peto
Peto
1 year ago

Du är verkligen en riktig kämpe! Håller tummarna att det snart vänder❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Peto
1 year ago

Tack! ❤️

Siv Rylander
Siv Rylander
1 year ago

Håller tummarna att det blir bättre ❤️

Camilla Berglund
Camilla Berglund
1 year ago

Hoppas du snart mår bättre och blir lite smärtfri iaf. ❤️

Nästa inlägg

Rabattkod på bästa hårprodukterna

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x