Det galet onda slog till igen

Godmorgon vänner!

Det är Söndag idag och igår kom mina föräldrar och min farbror och hans sambo. Så härligt att ha dom här, känns som man blir lite ”hel” på något vis.

Vi lät dem landa i deras boende och sen tog vi en sen lunch på stan. Dessvärre blev min rygg sämre igår igen, efter att ha haft ett par dagar med lite bättre känsla så det var ju lite tråkigt. Eller lite tråkigt, det var tammefasen superdeppigt! Men men, det är bara att stå ut och försöka tänka positivt. Kunde inte sitta så länge på lunchen så det var bara att åka hem och lägga sig en stund.

Vi har nog i alla fall acklimatiserat oss för dom höll på att smälla av av värmen. Haha, och vi som tycker det är så mycket kyligare nu. Kollar vi väderappen så står det 23 grader typ, men det är runt 27-29 när det är en solig dag. Jag sa när dom frågade hur det skulle klä sig här nere att det är som en svensk sommar nu, men det tyckte inte dom. Såhär varmt har vi sällan i Sverige. Haha, så jag antar att vi acklimatiserat oss.

Igår drog Milo iväg med sina svenska kompisar. De hängde på stan med sina elscootrar, skateboards och kickbikes. De hade varit på brödernas och ätit (ja det finns här också) och bara hängt i flera timmar. Så kul!

Jag har börjat de första dagarna vid havet. Får för mig att jag läker bättre där. Att havsluften med allt sitt salt ska hjälpa mig att bli bättre. Jag typ mediterar där. Andas långa djupa andetag och bara lyssna på vågorna. Så rogivande! Igår var Tony med, har fortfarande väldigt svårt att köra bil även om jag försökt. Men det är för smärtsamt.

Nu ska jag klä på mig och ta mig ur min smärta här. Morgnarna är vidriga. Men men, som sagt, nu kan det bara bli bättre! ❤️ Vi hörs sen igen, ha en mysig söndag!

Kram Nina

112
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
Katarina
1 year ago

Har rekommenderat det förut
Försök att hitta någon som gör akupressur. Detta är det enda som hjälpt mig efter att provat naprapat , sjukgymnast och olika övningar.
Utöver värktabletter som jag bara tog i det akuta skedet fick jag en muskelavslappnande tablett som heter Paraflex.

Img 5072.jpg

Nästa inlägg

Smördegsbakad fläskfile med tryffelbrie.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x