Mamma och pappa

Hej vänner!

Min app som jag bloggar ifrån fungerar inte, så gårdagen gick åt att försöka lösa det. Nu har jag gett upp och bloggar från datorn istället. Tänkte jag måste ju ge dig ett livstecken.

6

Hur mysigt är det inte att få ha mamma med på morgonpromenaderna? Det är så himla härligt att dom är här nu. Livet känns mer helt nu. Så är det väl när man är så van att alltid vara nära varandra och träffats varje vecka. Många har sagt till mamma att dom inte tror att jag kommer stanna här i Spanien så länge, dom har trott någrq veckor. Gissar att jag redan bevisat att dom har fel ;). Tror att många som vet att jag är tajt med min familj säkerligen trott att jag inte ska klara av det här. Det är de många bekanta till oss också som trott. Men, jag trivs för bra här. Har också känt mig helare än någonsin i själen även om många saker varit otroligt tuffa sen vi kom hit. Visst saknar jag familjen, såklart jag gör. Men med dagens teknologi så löser sig ju sånt också. Jag är med på familjemiddagar ändå.

7

Mammas hand i min och så tankade vi energi tillsammans där på strandkanten. Så fina minnen som samlas i minnesbanken nu. Solen värmde oss och så den speciella doften från havet. Jag älskar varje sekund.

5Igår hade vi en stranddag hela gänget. Stranden bjöd på gassande sol och massage. Mamma och pappa njöt för fullt, det var så härligt att se. Jag ser att dom också tankar energi här. Vädret ska vara lite både och, ett typiskt novemberväder. Men som tur är så kan det ändras flera gånger om, ofta när det står mulet och regn så kan det bli sol istället.

4'

Klockan 17 igår hade jag akupunktur och elbehandling igen. Blir alltid sämre dagen efter så idag har jag en tuff dag rent smärtmässigt. Men men, imorgon är det förhoppningsvis bättre igen.

2 1

Nu har vi varit på morgonrundan idag igen. Det gick i snigelfart men skönt att komma ut. Det är också så man går av sig lite smärta. Hepp, dags att jobba vidare här. Ville bara kika in och säga hej.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

123
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Det galet onda slog till igen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x