ANNONS

Julpyntning startad

Godmorgon vänner!

Här är jag och har hunnit med en hel del redan. Jag har badat, jag har försökt att förbättra mina naglar. Går ju och gör naglarna regelbundet men nu är det KA-TA-STROF. Har ju inte kunnat sitta ordentligt på väldigt länge och då är det uteslutet att gå och göra naglarna. Jag måste helt enkelt kolla med Emma som hon heter om det är görbart om vi tar lite pauser.

Idag ska jag tatuera mig. Har ju länge haft ett sug att fortsätta med det som var tänkt från början. Jag kom ju av mig lite när jag fick en reaktion i en av mina tatueringar. Den är gjord i färg (ångrar det) och färgen röd reagerade jag på, det är vanligt att man gör det. Så då har vi lärt oss det, då ska vi inte göra fler i färg. Den ska göras om så småningom och bli gråsvart så att jag slipper gå och störa mig på att det är färg där. Nuförtiden är dessutom färgerna fria från tungmetaller, de flesta tatueringar jag gjort är ju med de gamla färgerna, och de med tungmetaller blir lite grönaktiga med tiden. Så är många av mina. Ska bli spännande att se hur denna blir, de sägs ju bli mer gråsvarta när de är läkta. Visar er sen såklart. Vi har hittat en superduktig kille här i Marbella som är svensk, så nu ska jag göra klart allt jag tänkt.

Img 5972.jpg

Har ni börjat julpynta ännu? Det har jag. Kunde inte hålla mig längre.. Här i Marbella har vi haft lite mer ostadigt väder nu under November så faktiskt så infinner sig lite höstkänsla och med den även lite mer julkänsla.

Img 5973.jpg

Är lite extra kär i den här lilla adventsljusstaken (<klickbar länk) från Nordic Nest. Alltså jag älskar den butiken. De fraktar även hit till Spanien så gissa om jag blev glad. Den här lilla rackaren kostar inte många kronor nu och den är sååå fin! Den är liksom sådär gråaktig träfärgad, svårt att förklara, syns bättre på hemsidan. Finns även i stor variant HÄR, också bra pris just nu. Det blev så fint med den lilla här i fönstret, vi har inga fönsterbrädor men när den var liten och stod såhär på bordet så blev det perfekt.

Img 5974.jpg

Img 5975.jpg

Img 5976.jpg

Beställde även dessa stjärnor. De har jag valt att ha utan belysning i, blev så fint när de stod såhär i en hög på sideboarden. Den stora (<klickbar länk) är på hela 80 cm hög så den är rätt maffig på bordet här. Mellanstorleken är på 60 cm. Den lilla (<klickbar länk) är på 44 cm. Superbilliga alla 3 nu under Black Week.

Img 5860.jpg

Img 5994.jpg

Den här adventsstjärnan i brunt är magiskt fin, åh vad jag tycker om den. Älskar att den är mörk, skenet på kvällarna är dessutom sååå mys. Finns sååå många fina adventsstjärnor på sidan där.

Img 5995.jpg

Img 5996.jpg

Img 5997.jpg

Har en stjärna kvar att få upp, den är i en sån där perfekt greige färg. Finns HÄR. Superenkel att bara veckla ut och sätta ihop. Du hänger enkelt upp den i det lilla bandet som sitter på stjärnan.

Nu ska jag fortsätta jobba här, kl 13 ska jag vara hos tatueraren. Kommer ta flera timmar så gäller att ladda upp med vila och mat innan också. På något sjukt konstigt sätt känns det som det ska bli skönt med en annan typ av smärta. Nu när jag haft ont i min ischiasnerv av diskbuktningarna i snart 2 månader så känns det typ omväxlande att få ont på ett annat sätt i någon timma. Som att jag får glömma bort den där ischiassmärtan en stund. Man kanske är hur konstig som helst, läser det själv och tycker nog det låter konstigt. Men vem vill vara normal…..haha. 🙂

Vi hörs sen igen.

Kram Nina

93
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Siv Rylander
Siv Rylander
1 year ago

Lycka till med tatueringen
Skönt att du mår bättre
Just nu ligger jag med kristallsjukan.
KRAM Siv ❤️❤️❤️

Anna
Anna
1 year ago

Det pyntar och piffar alltid så fint! Vore skoj att höra om den senaste flytten i Marbella. Hur gick det till? Svårt att hitta nytt boende? Önskar dig en fortsatt fin dag!

Img 5946.jpg

Nästa inlägg

Superrabatt på underbara produkter till dig

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x