När lunchstället blev TOP NOTCH

Halloj!

Igår hade vi riktigt härligt väder här, det kändes som sommaren återkom igen. Jag hade på mig jeans och kände att det nog var och ta i en dag som igår. Men det är lite svårt att förutspå värmen här upplever jag. Det kan vara soligt på morgonen men sen blir det blåsigt på dagen och då känns det inte alls som några 20 grader som utlovats. Idag trodde jag det skulle vara lite urrigt då det var så soligt, nej men då small det till och blev sommar. Knas med medehavsvinter. Vi hade 24 grader igår så det blev som en varm svensk sommardag. Helt ljuvligt om du frågar mig, jag har nog aldrig njutit så mycket av en höst som den som vi fått uppleva här, men nu förstår jag när folk säger att de saknar den där krispiga luften, den finns verkligen inte här. Det känns aldrig fräscht på något sätt, sådär som när man gick ut och gick sin morgonpromenad första höstdagen och luften liksom känns som den är fylld av fräscht syre, det upplever man inte här, inte än i alla fall.

Img 6074.jpg

Img 6073.jpg

Img 6062.jpg

Img 6061.jpg

Jag och min vän Sara var här och tog en kaffe häromdagen, det var första gången jag besökte det stället och föll pladask. Besaya Beach heter det, lägg det på minnet om du nu planerar att besöka Marbella i framtiden. Så igår när vi hade bestämt oss för att äta lunch ute på restaurang så föreslog jag att vi skulle åka dit igen. Nej men succé alltså, vilket ställe detta är alltså. Så gott och så fint och så otroligt vackert. Det ligger precis intill stranpromenaden så man sitter precis vid havet. Det är också ett lugnt ställe (i alla fall såhär års), det passerar inte nämnvärt med folk som det gör på stranspromenaden i San Pedro. Där är det ju knökfullt av folk. Det har faktiskt varit rätt tufft att gå där de morgnar som jag haft som mest ont, för då har jag ju bara gått och gråtit, tur jag har stora solglasögon. Så nu vet jag att denna strandpromenad finns också, lättare att gråta här de morgnar som ryggen gör livet lite extra tungt. 🙂

Img 6056.jpg

Img 6059.jpg

Img 6060.jpg

Inne på restaurangen knäppte jag också av några bilder bara för att visa. Så fint och så fridfullt på något vis. Älskade det! Kolla servetterna? Så sjukt att jag tatuerade mig i tisdags och att en liten del av min tatuering just innehåller Fatimas hand.

Img 6041.jpg

Img 6042.jpg

Här ser ni en liten liten del av min tatuering som håller på och läker just nu. Den ska fortsättas på på fredag. Och vet ni, det var verkligen en skön smärta på något vis. Handen gör ju extra ont att tatuera så nog kändes det, men på något sätt var det skönt att känna annan smärta. Knasboll. Men i alla fall så kan man hitta Fatimas hand där.

Img 6055.jpg

Det blev inte sämre av att notan också kom in i en sån här fin liten ask. Den kunde man tydligen köpa där, så nästa gång vi åker dit ska nog den här fina asken få följa med. Den kan jag ha mina kristaller och palo santo i. ÄLSK!

Img 6046.jpg

Img 6047.jpg

Img 6037.jpg

Img 6039.jpg

Img 6038.jpg

Img 6072.jpg

Ja du ser ju hur fint det ligger? Som en dröm!Img 6079.jpgImg 6080.jpgImg 6081.jpgDe128d99 e440 4dde 967d 8a23e9cd5338.jpg

Kvällen avslutades på padelbanan, på onsdagar tränar Milo. Igår hade han favvotränaren också så igår var det extra roligt, den tränare brukar träna lite i Sverige också. Superduktig på alla sätt.

Hepp! Nu måste jag rusa, vi hörs sen igen.

Kram Nina

72
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Julpyntning startad

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x