Pepparkaksbiscoffcheesecake med lingon i glas

Godmorgon första advent!

Här har det första ljuset, traditionsenligt, tänts av Milo. Jag har haft en skitmorgon med min rygg, ett sånt bakslag så jag bara grät. Blöööööö….. men men, så är det med skadan som jag har, det går upp och ned. Åh jag har sånt strul med min WP app, jag gillar ju att blogga från den då det är sådär snabbt och smidigt. Att blogga från datorn har aldrig riktigt varit min grej, men nu är det de enda sättet. Vi har gjort allt verkligen, teknikavdelningen är insatt men vi hittar liksom inte vad som är fel eftersom dom kan blogga (när dom loggar in på mig) från appen hur lätt som helst. Ibland kan jag inte ladda upp bilder från datorn heller så nu är det något som är riktigt knas. Skittråkigt när det strular. Men nu hoppas jag verkligen att det funkar hörni. Jag har ju massor att berätta för er. Tänkte dock börja denna första advent med att dela med mig av ett recept, ett så ärligt recept som du bara inte får missa. Så galet gott så det är inte klokt, fina är dom också.

Img 6234.jpg

Img 6235.jpg

Img 6236.jpg

Img 6237.jpg

Img 6238.jpg

Img 6239.jpg

PEPPARKAKSBISCOFFCHEESECAKE MED LINGON I GLAS, ca 6 st

8 pepparkakor
6 biscoffkakor
25 g smält smör
100 g philadephia
2 dl vispgrädde
1 dl lingonsylt

Dekoration:

Smul
Små pepparkakshjärtan, jag stansade ut små i vanliga köpta pepparkakor

Gör såhär:

1. Smula pepparkakor och biscoffkakor till ett smul, det får gärna vara lite större bitar i, det ger lite textur.

2. Smält smör och blanda sedan smulet med smöret. Ställ undan.

3. Häll i grädde, philadelphiaost och vaniljsocker i en bunke. Vispa detta så det blir som en lite lösare

4. Ha i lingonsylten, vispa så det blandas ordentligt.

5. Fördela i smul på botten på varje glas/burk, ha i ganska så mycket. Sedan klickar du eller spritsar i av grädd/lingonbladningen. Toppa med lite mer smul och en liten pepparkaka.

Servera gärna detta genast, blir lite för kompakt och satt i kylen.

Gilla gärna receptet genom att klicka i hjärtat till höger under bilden, då blir jag glad! 

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

 

 

94
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

När lunchstället blev TOP NOTCH

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x