ANNONS
Integritet på Tailsweep

Verkligheten från klimakteriehäxan

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Halloj!

Men hörni, vad mysigt det blev med första advent igår ändå. Av förklarliga skäl (min förbannade rygg) så har jag fått sänka kraven på mig själv i år. Jag kan inte pressa mig själv när jag inte mår så bra känner jag, ryggjäveln (ursäkta språket men man börjar ledsna ur sådär lagom på den) blir sämre om jag anstränger mig för mycket, den blir också sämre om jag sitter, den blir sämre vid pms osv osv osv. Än så länge håller jag på och lär känna min nervsmärta närmare. Vad den kommer av och när den blir värre? Det är inte lätt, och emellanåt tycker jag inte att jag blivit ett skit bättre. Men Tony påminner mig så då minns jag tillbaka på hur det var när det var som värst. Då haltade jag svårt fast jag hade full smärtlindring i kroppen, nu kan jag gå ganska så ledigt när jag har det. Så jag försöker leva på de där framgångarna även när bakslagen slår emot en. Den dagen jag inte behöver smärtlindring mer än till natten, ja då kommer jag tjoa halleluja här inne på bloggen.

Jag gjorde sittning 2 i fredags på min tatuering, en hel arm ska tatueras så det tar lite tid. Hade egentligen en tid idag också men jag kände att jag inte riktigt pallade. Jag har tillräckligt med den läkningen som redan är och ryggen har varit lite extra jobbigt, så jag låter det som är läka först nu så tar vi nya tag sen igen.

I Söndags vaknade vi upp till första advent. Traditionsenligt så tände Milo det första ljuset, man kommer inte undan även om man är 14 år. Är det en tradition så kommer det att fortsätta tills han flyttar pojken. 🙂 Vi hade en lugn och mysig morgon, som sagt ryggen har varit extra bråkig nu så jag har fått varit lite snäll mot mig själv på morgnarna då dom är de jobbigaste.

På dagen så åkte vi till vårt nya favvohak och åt lunch. Det var så mysigt att sitta där vid havet och äta. Vad säger ni om våra spett? Haha, vi började skratta när de kom in. Såg så burdusa ut ju. Det var helt ok gott, men jag gillar inte när det känns slemmigt på kycklingkött. Jag vill att det ska vara mer torrt än saftigt när det kommer till kyckling. Haha, sån är jag. 🙂 Vi såg så häftig bil utanför när vi kom till restaurangen. Var tvungen att fota den. Älskar inredningen. Älskar verkligen allt. Får nästan hålla i mig själv för att inte åka dit varje dag. 🙂 Man kan sitta där och bara ta en kaffe om man vill så man måste inte alltid äta något.

Efter den sena lunchen tog vi bilen och gav oss upp i bergen. Wow, vilka vyer. Helt galet vackert och som vanligt supersvårt att fånga på bild. Varför är det så? Önskar man kunde visa hur det verkligen ser ut. Vi stod där länge och bara njöt av solnedgången.

Måste fråga er, jag är ju så upp och ned nu i mitt förklimakterie. Nu har det dröjt sådär med mensen igen, ena stunden känns det som jag har PMS och andra som jag har ägglossning och vill jaga Tony. Ja, jag har alltid jagat honom under ägglossning för att nästan smälla till honom när jag haft PMS. Haha…en klassiker. Men nu är jag så förvirrad för ena dagen vill jag gråta, ha ångest, svära och gå och gömma mig, och den andra vaknar jag upp och jagar Tony. Om jag är förvirrad, hur känner då han? Hahaha! Stackars karl! 🙂 Jag får vara lite extra snäll mot honoom när jag har en ”jaga” period. Jag tar ju min bioidentiska progesteronkräm och den kan ju hjälpa till med suget vet jag… men nu är jag förvirrad hur jag ska ta den för mensen är säkert 1 1/2 vecka sen. OBS: inte gravid kanske jag säga också. Aja, jag tar den, antingen så dyker mensen upp eller så gör den inte det. Då kanske det berömda klimakteriet är här på riktigt?

Apropå jaga sin karl, ni är så många som köpt denna efter jag tipsat om den och alla är rörande överens. Den är magisk! Jag blir alldeles tossig av den här doften och det är ni många andra som blir också. HÄR hittar du parfymen på kampanj just nu.

Måste tipsa om denna också.

Jag brukar göra min contouring som på bilden. Så när jag ska använda den mörkare så gör jag som ovan. Contouring trollar verkligen fram dragen och skulpterar ansiktet. Denna ger också en fin solkysst look. Kanske kan vara lite härligt mitt i mörka December. Jag är sååå nöjd med den här. Warm Caramel heter den som jag har och den finns HÄR. På bilderna högst upp i detta inlägg har jag den på mig. Jag duttar bara på så som på bilden och sen använder jag den här penseln för att liksom sudda ut den. Den ljusa concealern har jag nu beställt, tänker använda samma för jag är sååå nöjd med den här. Den HÄR blev det.

Nu ska jag jobba undan lite grejer här innan det är dags att ta kväll. Imorgon ska jag berätta om vår dag idag. 🥰 Sen kommer lite nya recept och bilder hemifrån oss.

Kram Nina

4

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00