ANNONS

Tips och skitrestaurang

Godmorgon godmorgon!

Vad har ni för väder? Här är det riktigt urrigt på morgnarna. Husen i Spanien är heller inte byggda för att klara kyla så bra har vi märkt. Det blir lätt sådär rått och kallt, så på morgnarna måste man tända ljus för att få bort det där råa.

Img 6341.jpg

Img 6343.jpg

Igår kom vi till vår strandpromenad strax efter solen gått upp, är säker på att den soluppgången måste ha varit magisk. Det var så klarblå himmel. Dessa stunder på morgnarna är magiska här. Jag försöker verkligen andas in dom ända in i själen och hämta kraft ifrån dom. Igår stod jag och tänkte på hur det skulle kännas med att ha en rygg som var frisk. 1 1/2 månad fick jag här i Spanien med en hel rygg, i 2 månader nu har den varit trasig. Piuh….inte så kul alls faktiskt men jag försöker tänka att det inte alltid ska vara såhär.

Img 6349.jpg

Igår följde jag med igen när Tony spelade match, tyvärr så fick dom storstryk. Inte så kul alls faktiskt då Tony vunnit alla sina 6 senaste matcher, Men när han deppar ihop brukar jag säga att man utvecklas av att förlora.

Img 6421.jpg

Iväg på lite sen lunch igår. Har blurrat mina nya tatueringar, vill visa dig sen när det läkt helt och är klart.

Img 6360.jpg

Img 6361.jpg

Img 6362.jpg

Img 6364.jpg

Igår testade vi Victors beach. Alla har pratat om det så vi blev nyfikna. Hmmmm, det blev en riktig besvikelse. Dyrt och inget speciellt allt måste jag säga. Kändes nästan som gatuköksmat, fast den maten är bättre. Nä, dit går vi inte igen. Dock så låg det så himla fint precis vid vattnet.

Img 6367.jpg

Img 6366.jpg

Img 6368.jpg

Img 6370.jpg

Img 6372.jpg

Strandpromenaden efteråt får dock 5 stjärnor av 5. Så fint verkligen. Milo var med också, det är typ med tvång man får med honom. Antingen är det skola, eller så är det kompisar på fotbollsplanen eller sitta i sitt gamingrum som gäller. Tonåringar alltså. 🙂

Img 6409.jpg

Img 6408.jpg

Img 6407.jpg

Img 6406.jpg

Img 6405.jpg

Img 6375.jpg

Img 6397.jpg

Img 6402.jpg

Img 6401.jpg

Img 6403.jpgImg 6386.jpg

Img 6391.jpg

Facetune 29 11 2022 07 40 26.jpg

Efter promenaden sen åkte vi hem med Milo och sen ned till ett nytt ställe för en kaffe och solnedgång. Vi fick en solnedgång i alla färger. Så mysigt det var att sitta där, men till slut var det så kallt så vi höll på att frysa rumporna av oss så vi fick skynda oss till bilen och bilvärmen på högsta fräs.

Fick frågan var min poncho var ifrån, du hittar den och några fler här nedan. Den var slutsåld förut men nu verkar den finnas igenl.

Img 6430.jpg

1)HÄR 2) HÄR 3) HÄR 4) HÄR 5) HÄR 6) HÄR

Img 6413.jpg

Sen hem, göra kvällstvätt. Den här är sååå bra den här nya tvätten som jag beställt. Torkar inte ut, gör riktigt rent grundligt i porer och allt, tar bort allt fettigt i ansiktet. Älskar den, finns HÄR.

Nu måste jag fortsätta jobba vidare här, håller på med lite nya recept som jag kommer dela med mig av härinne.

Kram Nina

 

45
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
1 year ago

Vilka soliga härliga bilder. Verkar vara lite turister nu. Bär inget, inte bra för ryggen vid diskbråck.

Berit
Berit
1 year ago

Trodde vi skulle få se några bilder från er nya lägenhet idag 🙂 Vill ju gärna se hur ni bor. Sen undrar jag om du har några bra tips på hur jag ska sminka mig när de små 50 års rynkorna börjat göra entré?? Vilken primer o foundation man ska använda, jag använder Bare minerals löspuder i nuläget men tycker att de små rynkorna runt munnen blir väldigt framträdande 😉

Jessica
Jessica
1 year ago

Undrar var det vita diademet kommer ifrån? (Krya på ryggen)❤️🥰❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Jessica
1 year ago

Köpt på Primark här i Spanien.

niiinis
niiinis
Reply to  Jessica
1 year ago

Och du, tack snälla! ❤️❤️❤️

Annica
Annica
1 year ago

Haller med maten där är ingen höjdare. Bättre att ta en drink brukar vara trevlig stämning.

Nästa inlägg

Verkligheten från klimakteriehäxan

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x