Fredagsfeeling in da house

Godmorgon!

Så skumt, publicerade detta inlägg tidigt i morse men det har inte kommit än. Här kommer det i sin helhet i alla fall.

Åh herreminjee vilken usel natt jag haft inatt. Tror att jag skrapade ihop 2 timmar kanske….och idag är det Fredag och allt, well well…. Det blir till att äta energirikt och kanske ta sig en liten powernap här och där. Eller så tar jag natt vid 15 i eftermiddag. ☺️ Upplever när man hör sig för (tex på Instagram) att väldigt många sover uselt nu, är det så? Undra vad det beror på?

Img 8797.jpgImg 8798.jpg

Igår startade jag dagen med en promenad med min mamma. En liten runda ute vid dom på landet. Jag tar det försiktigt, skyndar långsamt som det heter. Har ju varit på 3 osteopatbehandlingar nu och sakta men säkert blir jag bättre. Men som han sa sist: ”Nina. Du måste ha tålamod. Det tar tid att läka ifrån sånt här. Så skynda långsamt”. Så jag skyndar långsamt. Är ändå så himla glad för förändring åt det bättre!

Img 8802.jpg

Efter promenaden blev det en bastu! Så ljuvligt skönt. Hade nästan glömt hur det kändes när man kastade vatten på aggregatet och hur värmen sakta slår emot en uppifrån som en het vind som värmer upp det innersta av ens väsen. Alltså att basta, så läkande på något vis. Älskar det! Visste du t ex att en person som badar bastu minst 2 – 3 ggr per vecka har minskad risk med 20% för hjärt kärl sjukdomar jämförelsevis med en som ”bara” badar bastu 1 gång i veckan.

Img 8873.jpgImg 8874.jpgImg 8875.jpgImg 8876.jpgImg 8877.jpgImg 8879.jpgImg 8878.jpg

Efter vår bastu och frukost så åkte vi till stan och hjälpte mamma med en byrå som hon köpt på JYSK. Wow vad mycket fint det fanns där. Blev så sugen på att göra om en massa. Har ju inte besökt varken Rusta eller Jysk sen vi bodde i Spanien så jag har ju lite glömt bort dom ställena, idag måste jag göra ett besök på Rusta också för att kika igenom.

Helgen blir nog lugn för vår del, inga planer, jag planerar inte så mycket just nu då jag fortfarande känner mig rätt sliten. Skönaste som finns är lugna dagar med ingen stress då, och inga tider att passa.

Hoppas du får en härlig helg!

Kram Nina

84
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annelie
Annelie
1 year ago

Kryakram till dig Nina 💕

Sofia
Sofia
1 year ago

Vissa säger att det har med Merkurius retrograd att göra som avslutas 18 januari.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
1 year ago

Det måste jag läsa om. ☺️

Nästa inlägg

Våra dagar

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x