ANNONS

Hur jag gör mysigt hemma

Godmorgon Lördag!

Inga planer hade vi men nu har vi fyllt dagen. Tony spelar padel på förmiddagen och i eftermiddag ska vi åka till Sthlm och göra lite jobbärenden. Är lite sugen på att hinna baka lite nya recept innan vi åker, vi får se vad jag hinner med? Om jag ens hinner, tidsoptimisten i mig har blivit bättre men långt ifrån bra. ☺️

Jag planerar att göra om lite hemma, alltså inget större alls men du vet flytta runt lite möbler, ändra plats på saker och lite sånt. Verkligen boosta myser nu när det är så mörkt och urrigt ute. Förnya inför våren tänker jag. Älskar att göra om för då känns allt så nytt. Såg att Ellos bjuder på en riktigt generös rea på vårens nyheter. Tänkte jag skulle visa några. 

Img 8919.jpg

Snygg lampa,(<klickbar länk, 30% rabatt just nu)

Belysning gör så himla mycket för myset hemma. Små punktbelysningar. Helst flera stycken. Känns ditt rum kalt och tråkigt så kan jag absolut tipsa om små lampor här och där. I fönstret, på byråar, på små avlastningsbord osv.

Img 8920.jpg

Små söta vaser, (<klickbar länk, 20% rabatt just nu) 

När jag inreder så är jag kanske inte för det där minimala, jag har gärna både en blomma eller en vas med antingen torkade växter eller blommor i, gärna belysning eller ett ljus av något slag också. Jag tänker ofta 3. Det fick vi lära oss när jag läste till homestyling inredare. Så skulle jag köpa en sån här vas med torra växter i skulle jag kombinera det med en lampa och kanske en ljuslykta på en byrå. Så fint!

07F39E3A-239E-4436-AA16-D60E1D5AE00E
Såhär ser byrån ut hemma hos oss just nu. Det är inte less is more här, more is more snarare. Jag personligen tycker det blir så mycket mysigare så.

Img 8922.jpg

Img 1270.jpg

Img 8934.jpg

Kuddfodral 1) HÄR// Kuddfodral 2) HÄR // Kuddfodral 3) HÄR (Samtliga kuddar 30% rabatt just nu) 

Kan man få för många kuddar? Egentligen inte, eller jo, får du inte plats och sitta i soffan så jo då kanske du har några för många. Men annars är kuddar ett perfekt sätt att få till mys. I olika struktur, kanske i samma färgkod men gärna i olika storlekar och struktur. Så fint!

Img 8923.jpg

Mysig ljuslykta HÄR, (20% rabatt just nu).

Murriga ljuslyktor är ett annat sätt att boosta myset på hemma. Olika storlekar eller samma, men ha gärna fler. Det gör det hela bara ännu mysigare. Nu när elen är så dyr som den är så bränner i alla fall vi en herrans massa ljus varje kväll. Mysigt med olika ljuslyktor. Antingen har man värmeljus eller blockljus.

Img 8935.jpg

NordicNest har massor med härliga batteriljus om man föredrar att inte elda vanliga, så kan det ju också vara. HÄR hittar du dem!

Img 8932.jpg

Apropå batteriljus så har jag dessa hemma! Fjärrkontroll till och man kan välja att ha på del på timer på 6 timmar. Så bra och mysigt sken.

Img 8924.jpg
Som sagt, ljusstakar…. Jag vet inte hur många man samlat på sig genom åren. Den HÄR (20% rabatt just nu) tyckte jag var så fin, älskar färgen och formen. 3 stycken på en byrå eller bara en bredvid en stor vas med blommor eller torkade växter i. Ljusstakar med antingen äkta ljus eller batteriljus lite här och där gör myset, det kan jag lova!

Img 8925.jpg

Mattor. Den HÄR mattan är det 25% rabatt på just nu. Mattor, gärna lite lurviga varma höjer mysfaktorn med 3000% ungefär. Vi har en benvit hemma och så fort vi skaffade den så började vi plötsligt sitta även om golvet. Det är lite som en möbel med en lurvig härlig stor matta. En matta ska (enligt inredningsnörden i mig) ska vara så stor så något ben på alla möbler  vad gäller soffa, bord och fåtölj ska stå på mattan. Så tänk stor matta! Blev faktiskt sugen på den här, gillade verkligen färgen. All skit syns inte.

Ja det var lite om myset hemmavid. Får se vad jag får till här hemma idag.

Hoppas du får en fin Lördag.

Kram Nina

68
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fredagsfeeling in da house

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x