Minska håravfall och få längre hår

Halloj!

Det är FINFREDAG som sagt och här har tvagning och fix pågått. Måste visa dig, ni vet ju nämligen att jag haft samarbete med ”Under Your Skin” i en hel evighet nu, lika länge så har jag tvättat håret med deras produkter. Nu har ett nytt projekt startat här hemma, projekt ”Tonys vikar”. Glöm inte bort att du har en rabattkod: NINA20, det ger dig 20% rabatt i 48 timmar så passa på att fylla på därhemma.

Det är liksom ingen större fara så, hur farligt det nu kan vara att tappa lite hår? Men eftersom det finns produkter som förhindrar håravfall och gör så hårceller som sover vaknar till liv och börjar producera hår igen så ”why not” liksom? Jag är så taggad på det här projektet! Vi har före bilderna klara, men redan nu efter någon veckas användning ser vi skillnad, så häftigt när man ser att det funkar!

Dom här recensionerna kan jag gå i god för, jag har ju provat denna serie och gör fortfarande lite då och då. Jag märkte direkt på mina ”vikar” att de började växa hår där i full fart.

Dessutom så växte de i omgångar, ibland var det fullt av små små hårstrån som tittade upp. Sen sa det svisch så hade alla växt ut till den här längden. Jag kör också lite nu, men jag kombinerar med min favorit serie Detox!

Här du detox serien, den som gör så mitt hår mår såååå bra. Tvättar en gång i veckan och har så lättskött och glansigt hår. Så nöjd verkligen, använt i snart 2 år.

Här har ni hela kitet! Du hittar det HÄR. Visar nedan hur Tony använder det.

Tvätta som vanligt, schampo och balsam. Tony tvättar oftast 2 ggr och sen låter han balsamet sitta i medans han tvättar kroppen.

Jag som gillar och pyssla om honom brukar se till att han använder serumet morgon och kväll. Några droppar i ”vikarna”, sen massera en liten stund. Har man problemområden med tunn hårväxt så har man helt enkelt på på dom ställena, sen masserar man och låter det sitta. Sen gäller det att ha tålamod, det tar tid att väcka hårsäckar och få ett hår att växa ut, men har man tålamod så kommer man få resultat, det vet jag som testat!

Det är ett unikt extrakt, ett naturligt som heter Capilia Longa, det består av gurkmeja som vetenskapligt bevisat stimulerar hårväxt, förbättrar hårtäthet och tjocklek. Det som är fantastiskt är att Under Your Skin erbjuder en 150 dagars garanti, pengarna tillbaka om det inte skulle funka. Det positiva med allt är att det är helt naturliga produkter rakt igenom, veganska och helt utan farliga kemikalier och tillsatser.

Jag är sååå nöjd med dessa produkter och mitt hår mår så himla bra. Det är jag så tacksam för. Som sagt, i Spanien var jag utan ett tag och märkte direkt skillnad, kände inte alls igen mitt hår.

Ja, så nu kör vi projekt få tjockare hår här i ”casa de Hermansen”. Mamma ska också köpa det, hon som alltid längtat efter tjockt hår, tror att hon kommer massera pappas skalp också om jag känner henne rätt? Äpplet faller inte långt från trädet sägs det ju. ☺️

Kom ihåg min rabattkod: NINA20 för att få 20% rabatt på ett helt köp. Gäller i 48 timmar så passa på!

Kram Nina

46
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
Lisa
1 year ago

Jag ammar o tappar enorma mängder hår!!! Ingen koll om detta kan hjälpa mig men är desperat så köpt o provar nu! Kan inte skada tänker jag!

niiinis
niiinis
Reply to  Lisa
1 year ago

Det hjälper ju mot all sorts håravfall så jag är säker på att det hjälper mot ditt också! 😍

Nästa inlägg

Tid för återhämtning

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x