Sminktips

Innehåller annonslänkar genom reklam för nordicFeel

Godmorgon!

Kan man längta till helg redan, ja även fast det bara är tisdag? ☺️ Jag sover lite knäppt just nu och när ungar och karl ska upp på morgonen så kan jag inte ens försöka somna om framåt småtimmarna som man kan göra på helgerna. Kan inte slappna av. Är det en mammas lott i livet? Alla har ju sina klockor på ringning men det betyder ju inte att dom inte bara kan stängas av dom i sömnen. Haha, jo men så då tar oftast vi mammor ett megaansvar kring allt sånt. Ifall de inte kommer upp så måste jag vara beredd. Piuh….

Ska i alla fall strax börja göra mig i ordning, idag har jag tid hos osteopaten igen. Längtar nästan dit varje gång…. blir så avslappnad av behandlingen och känner mig alltid lite ihoppusslad på något vis, en väldigt skön känsla. Efter osteopaten ska vi vidare och fixa grejer till köket.

Lösögonfrans HÄR (bra pris just nu) // Applikator HÄR

Ni frågar väldigt ofta om mina lösögonfransar. Tänkte att jag ville visa lite vad jag beställde denna gången. Oftast beställer jag typ 8-10 st paket åt gången så jag har. Brukar kunna använda dem si sådär en 5 ggr innan jag byter, ibland mer och ibland mindre. Beställde en sån här applikator den här gången, ska bli spännande att testa den. Dessa fransar är jättefina, mycket frans men ändå inte för mycket.


Eyeliner HÄR (just nu 3 för 2)
Ett tips när man sätter lösögonfransar är att efteråt sminka dit en eyeliner. Den här från NYX är gryyyyyymt bra. Sitter som berget (men är lätt att tvätta bort) och lätt att applicera. Behöver inte vara perfekt när du gör en tunn linje som löper rakt på franslinjen, den markerar bara ögat ytterligare och gör så fransarna ser ännu mer naturliga ut.

Här med lösfransar och eyeliner! ☺️🧡 Eyeliner markerar ögat på ett bra sätt också, och ju tunnare linje desto subtilare…men ändå en markering.

Ett tips är att sota eyeliner linjen. Det gör du enklast med en ögonskugga och pensel. Här har jag använt en guld/beige skugga från ISADORA, finns HÄR, och en mörkare som finns HÄR. Penseln är den HÄR, älskar och använder massor. Ganska så stor men den är perfekt att liksom svepa över med och ta bort skarpa kanter osv. Bara sudda den med lite lite ögonskugga på över eyeliner linjen så kommer det bli smashing!

Jahapp, lite sminktips direkt såhär i ottan. Nu ska jag fixa mig, vi hörs sen igen.

Kram Nina

67
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne
Marianne
1 year ago

Snyggt!

niiinis
niiinis
Reply to  Marianne
1 year ago

❤️

Maria
Maria
1 year ago

Du är så duktig med smink. Kan inte du visa hur du målar dina ögonbryn och vilka produkter du använder? Jag är jättedålig på det… Kram <3

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
1 year ago

Får nästan dåligt samvete nu då jag lovat det flera ggr. Men ska verkligen göra det. ❤️

Img 0092.jpg

Nästa inlägg

Kanelbullekaka på 2 minuter

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x