Parfymtips

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Parfymdag

Ja vad är det kanske du undrar? Nej men jag tänkte det är Torsdag idag, det vaknas helg, kanske kan jag inspirera dig till med att visa hur en typisk parfymdag för mig kan se ut. Jag får nämligen ofta frågor om vad för parfymer jag använder. Så här kommer en parfymdag tagen ur en dag i mitt liv.

HUGO BOSS SCENT FOR HER

Dagen kan börja. Ska jag spela padel (då när jag fortfarande gjorde det), ut på en promenad eller åka och handla tidig förmiddag så kan jag svänga förbi parfymhyllan lite snabbt. Säger inte att jag alltid gör det men ofta så blir det en liten spray när jag far hemifrån. Då är detta min ”go to”. Fräsch, snäll, lite persikoaktig, lite blommig och lite len sådär. Gör dig lite fräschare än vad du kanske känner dig som jag brukar säga. 😂

PACO RABANNE FAME

Lunch på stan, möten eller en dag som ska fyllas med content så att jag gör mig i ordning och far hemifrån. Ja då är det denna parfym som får rocka. Detta är en helt ny favorit! Jag köpte min i Spanien och föll som en fura för den. Så underbart härlig! Väldigt feminin i doften, känns sådär power på något vis, som att jag blir starkare med den på. Den är fruktig och blommig samtidigt som den är mystisk. Den manliga varianten av den här är maaaaaaaagisk, Tony har den och jag blir tossig av den varje gång. Finns HÄR.

YSL LIBRE INTENSE

Middag med vänner, dejtnight med karln, fest, middag på stan. Ja då är det denna som får ge mig kvällens doft. Tycker iofs om den lite för mycket så det är ofta den får följa med på möten också. Jag ÄLSKAR den, och jag får så ofta frågor om vad jag har för parfym när jag har den här. Förut köpte jag alltid libre bara, men nu har det blivit libre intense….det är som en vanlig libre men detta är libre 10.0. Typ så! Magiskt bra! Känns som en feminin/maskulin doft som är både sensuell, tilldragande och spännande samtidigt. 100 poängare!

Ja, det var en parfymdag det. Nu kommer mamma och pappa på fika, ska ta ut sockerkakan ur ugnen.

Kram Nina

30
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 0228.jpg

Nästa inlägg

Vietnamesiska vårrullar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x