ANNONS

Vad är det för matta?

Godmorgon vänner!

Vet ni, igår blev en väldigt konstig dag. Jag sov nämligen som en kratta natten till igår. Tror jag skrapade ihop 3 timmar lite drygt. Så igår var jag som en zombie här hemma. Ska tilläggas att det varit många nätter i följd med sån krattig sömn. Jag lyckades i alla fall laga lunch åt oss men resten av dagen såg jag i kors. Så kl 14 skulle jag vila lite tänkte jag, vilar sällan dagtid, eller rättare sagt sover. Vet inte varför, men när jag gick in i väggen 2007 så fick jag någon konstig sån stress i kroppen som säger att jag inte kan koppla av på det sättet dagtid. Det är som att jag måste veta att alla är i tryggt förvar hemma innan jag kan koppla av och bort från livet på det sättet. Vet inte om någon känner igen det här eller om det bara är jag som är knasig? 😅

I alla fall, jag la mig för att bara vila strax efter 14. Somnade som en stock och vaknade kl 17. Tittade upp tydligen och pratade några meningar men somnade om och vaknade nästa gång kl 21.30. Kollade upp och pratade några ord, somnade om och sov till klockan 24. 10 timmars sömn! Haha….😂 Snacka om sömntuta. Snacka om att klubba sig själv i skallen. Nej men jag fattar allt, min kropp gör nämligen såhär när den är för trött. Jag har sovit krattigt många nätter, men till slut så brukar typ min kropp knocka mig. Sen sover och sover jag tills jag liksom återhämtat mig och blivit pigg. Sen att jag sitter här och skriver till dig mitt i natten är egentligen inget konstigt då jag ju vaknar mitt i natten för att jag somnar alldeles för tidigt. Det är som att ha en fet jet-lag, som att man varit i Thailand i en månad och ska vända om det igen det är bara det att det inte går för den biologiska klockan är helt wirriwirrikookoo av det obefintliga ljuset. Men men, ska ta tag i det där med dagsljuslampan igen. Får inte till det, som att jag glömmer bort allt när dagen drar igång. Den står ju där och bara väntat på att jag ska dra igång den i fejset på mig. 😅

I tisdags var jag återigen på behandling hos min osteopat. Älskar stället, tycker verkligen de fått till de så mysigt där. Osteopaten, eller Tomas som han heter, gjorde lite annorlunda behandling den här gången så det ska bli spännande att se hur det blir nu? Man är ju alltid mör och har lite ont i 2-3 dagar efteråt, men den ska bli spännande att se vilken effekt det ger denna gången!

Undrar lite var man hittar en sån här matta? Den ligger i foajén hos osteopaten. Den är sådär underbart mjuk att gå på, som att gå runt på så mjuka moln. Älskar den. Jag har testat några men inte hittat någon som är såhär mjuk som den här är. Den är stor också. Kan det vara den HÄR? Tycker att den påminner om den i både färg och själva bubblorna. Den var på 30% rea också nu. Men är det den? Det är den stora frågan?

Nehej, dags att dra igång dagen. Tror faktiskt jag ska baka lite på morgonen. Har kommit in i ett brödbaks-bonanza. Bara till att passa på medan ångan är uppe. ☺️

Vi hörs sen igen, har världens godaste tips på asiatisk mat till er, wow vad gott det var!

Kram Nina

47
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
1 year ago

Usch, så jobbigt när man inte kan sova ordentligt, drabbar både knopp och själ annars. Kram <3

MH
MH
1 year ago

Drygt det är med sömnen men tror ofta vi har för mycket i vårt huvud innan vi går till bädden. Du får försöka göra lite avslappning innan det är dags att sova och sen dricker jag en kopp kamomillte med honung. Denna tiden är mörk vi behöver sol och ljus blir snart bättre tider. Att ha ont och värk gör inte saken bättre, själv har jag haft reumatism i 26 år och måste va noga med kropp och själ. Tränar i varm bassäng varje vecka det är så skönt och avkopplande.
Må väl. Kram/MH Österlen

Mia
Mia
1 year ago

Kan det vara en Bolia Ullmatta Loop Charcoal?

Petra Lindberg
Petra Lindberg
1 year ago

Mio har/hade en sådan matta

Catarina
Catarina
1 year ago

Hej. Mattan ser väldigt härlig ut. Kan det vara en sån här tro? https://www.nylandersmattor.se/ullmattor/nature-strukturvavd-matta-i-ull-

Madde Enköping
Madde Enköping
1 year ago

Jag har en liknande, inköpt på Mio för ca 1 år sedan.

Img 0003.jpg

Nästa inlägg

Sminktips

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x