Fredagsfeeling in the house

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Freeeeedaaaaaaag!

Såååå… nu har vi varit och handlat, ställt in allt i skåp och kyl och jag har lagt mig en stund på soffan. Men väldigt snart ska bh:n åka av och myskläderna ska på, bästa bästa!

Tränat, ätit lunch på stan, handlat och nu inom bara några minuter i fredagsmunderingen. Visst är det härligt att sminka sig lite och fixa, men vad skönt det är med fria nassar innanför tröjan och ligga i soffan och veta att man har en helg framför sig.

Favoritostar, helt klart godast. Glömde dock Gruyere, den är fenomenalt god också. Jag brukar ställa black bomber (den svarta) på en skärbräda tillsammans med andra ostar. Den brukar jag dock kotta loss i, med kniv, så det blir små bitar i hela. Sen kan man lägga tandpetare bredvid så kan plocka bitar ur osten. Den är sådär krämig och så vansinnigt god! Tips tips!

Dessa kex tipsar jag också om! Glutenfria och smakar så gott av rosmarin, passar perfekt till smakrika krämiga ostar.

Vem av dem är du? Här har vi precis dukat upp med något för alla. Jag går loss på nöt-skålen, Milo är nog både choklad och godiskillen medan Tony gräver djupt i godisskålen. ☺️

Snacks snacks snacks för tusan. Älskar ICA:s egna tortillachips med ostsmak, dom är godast. Sen brukar jag göra en dipp till med creme fraiche, sweet chili (thai) och en klyfta vitlök. Salt o peppar också, sviiiiingod. Passar perfekt till salsadippen också. Testa!

Milo är lite hängig här hemma så till honom blev det favoritglassarna och en oreo-cheesecake. Han älskar Oreos och cheesecake, tänkte om detta kanske kunde bli succé?

Till sist ett litet härligt fredagstips!

Fick en fråga på Instastory om färgen i mitt ansikte…. Bilden här ovan ska tilläggas att på den till vänster var jag sminkad, hade t.o.m. haft på bronzing powder på men det syns verkligen inte för såååå galet blek har jag varit. Jag blir blek på ett sjukt sätt, nästan så jag skiftar åt det blågröna hållet och det är helt sant. Så igår sprayade jag på lite innan vi gav oss ut på promenaden. Snacka om att man känner sig en miljard gånger fräschare.

Igår hade jag på den som jag alltid använder. Den slår allt allt allt någonsin. Finns inget bättre, jag köper nya märken ofta för att testa men hittills har ingen lyckats slå min favorit!

Marc Inbane spray HÄR (just nu 20% rabatt) // Marc Inbane vante HÄR (just nu 20% rabatt)

Här har ni mina favoriter. Sprayen är färgad så du ser var du har på den, du blir alltså brun direkt. Den torkar in snabbt, ett måste för mig som avskyr kladd, den doftar knappt alls mest en riktigt fin god doft. Ger verkligen ett jättefint resultat, ett naturligt brunt resultat. Men du blir brun, det kan jag lova, galet brun om du har på två gånger, jättebrun redan efter en strykning. Vanten är bästa på marknaden, finns ingen bättre. Min första hade jag i 5 år, fattar ni? 5år! Tvättade den och använde flitigt, höll sig hur bra som helst. Till slut så gav insidan med sig så då köpte jag en ny likadan.

En strykning, kan ni fatta? Hur brun som helst redan första vändan, väntar jag i några minuter tills det torkat in så kan jag stryka på en gång till. Då är jag knallbrun. Så har jag gjort många gånger när man t ex ska ha bara ben till någon outfit. Ser ut som man varit utomlands. Ser ni hur jämnt det är?

Jag använde samma i ansiktet igår, men då använder jag deras borste. Den är också GRYM! Köpte den i ett sånt här set:

Setet hittar du HÄR. (Just nu 20% rabatt på det.)

I detta ser ingår vante, spray, mousse, necessär och den grymma borsten.

Jahapp hörni, vi ska slå på en film nu. Har längtat efter den här filmen i en evighet, ”Shotgun wedding” med JLo. Ha en härlig fredag mina vänner.

Kram Nina

53
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
1 year ago

Hej. Är sprayen så att man blir fläckig och brunare runt fotknölarna och knäna? Är det samma som du använder i ansiktet? Många frågor nu… Och tack för bästa bloggen!! Kram <3

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
1 year ago

Inte alls, jag har aldrig blivit fläckig så. Jag använder den i ansiktet också. Ett tips, spraya lite i handen och blanda med den dagkräm. Blir toppenbra då! 😍

Tack för fina ord! ❤️

Kirsi
Kirsi
1 year ago

Färgar den av sig mycket i sängkläderna? Sprayar du direkt på kroppen eller i vanten? 🫶🏼

niiinis
niiinis
Reply to  Kirsi
1 year ago

Alltid i vanten, färgar av sig ytterst lite jämförelsevis med andra märken. Igår gjorde jag båda benen och väntade 2 minuter och tog på mig gula mysbrallor direkt, blev ingenting i dom. Så ytterst lite färgar den. ❤️

Yvonne
Yvonne
1 year ago

Hur länge håller brunheten i sig? Tack för en bra blogg.

niiinis
niiinis
Reply to  Yvonne
1 year ago

Jag skulle säga i ca 1 vecka, när jag vill behålla brunheten så brukar jag ha på lite varannan dag i ca en vecka, då håller det ca 2 veckor.

Tack själv! ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  niiinis
1 year ago

Absolut!

Img 0353.jpg

Nästa inlägg

Fredagslista & fredagspepp

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x