ANNONS

Lördagsmys

Halloj!

Den här Söndagen bara for fram, rätt vad det var så började det skymma igen. Jag som precis kommit igång med dagen. Haha, ja ibland är det så när dessa morgnar ska njutas av extra länge. Då känns det som dagarna blir så himla korta.

Igår var vi till Sthlm för lite ärenden. Solen var ju uppe men wooow vad kallt det var, höll på och frysa rumpen av mig igår. Kändes så galet kallt när vi gick runt.

Vi slaktade det här plockfatet på Vau de ville. Vi kom på att vi nog kompletterar varandra väldigt bra när vi äter plocktallrik jag och Tony. Han gillar det jag inte gillar så mycket och tvärtom. Därför blir det soprent såhär. ☺️

Sedan blev det Stockholms godaste köttbullar, ja dom hittar ni på Vau de ville. Sååå gott! Jag och Tony skopade i oss en varsin tallrik på 15 minuter. Haha, Tony råkade kolla klockan.

Resten av Lördagskvällen tillbringades i soffan hemma. Så skönt, vi köpte lite gotta och satt och njöt av.

I morse dukade jag upp go’frukost åt oss som vi satt och avnjöt vid TV:n. Finns det något härligare? Långfrulle då man bara sitter och så kan man äta i omgångar. Hörni, Mon Amie kopparna som jag dricker te ut på bilden oär på super-REA nu, kolla HÄR.

Ja men sen har vi hunnit med gymet här på området. Nu har jag kört försiktigt 2 ggr men känner att jag blir så mycket sämre i ryggen på en gång. Någon som har tips? Man ska ju röra sig och helst träna men det verkar vara svårt att hitta ett lagom sätt. Jag får gå tillbaka till ruta ett igen där man bara gör de mjuka försiktiga övningarna för diskbråck. Man skyndar lite för mycket när man blir otålig märker jag. Sååå typiskt mig. Minns när jag skadade knät i innebandy, då skulle jag träna med en fryst grönsakspåse som belastning, nej men snark! Jag somnade typ! Men men, nu går vi tillbaka till det som jag ska göra och inget annat. Det borde lugna ryggen så småningom igen. Men vad tusan….man måste ju få testa lite tänker jag.

Jahapp! Tony är och spelar padel och jag ska nog slå på min serie. Jag tittar på White Lotus, så skruvad men bra serie. Tips tips!

Ha en mysig kväll nu så hörs vi. Imorgon kör vi Måndag och ny vecka.

Kram Nina

52
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
1 year ago

Köttbullarna ser goda ut, vet du vad det är för kött? Kan annars tipsa om Diplomats köttbullar, de är grymma.

Img 0485.jpg

Nästa inlägg

Frallor i långpanna

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x