Miljövänliga städprodukter och rabatt till dig

Hej igen!
Vilken succé, jo men dessa nya produkter som jag har från Västerbottens såpa och som gjort städningen så rolig igen. Nej men dagens life-hack, köp lite nya miljövänliga klimatsmarta och naturliga städprodukter helt utan farliga kemikalier så kommer städningen bli 100 ggr roligare! Jag kommer dessutom att ge dig en rabattkod som ger hela 20% rabatt på ett helt köp, gäller på allt! nina20 är din rabattkod som du ska komma ihåg att fylla i i kassan.
Det har varit så roligt att testa dessa produkter. På köpet har vi ett fläckfritt hem nu. Haha, ja jag säger ju att det är livets life-hack och köpa nya städprodukter. Jag började med något som jag visste skulle vara en rejäl utmaning. Har låtit den vara under en tid då jag vetat att jag skulle göra samarbetet ett tag. Så kranen i duschen såg verkligen helt bedrövlig ut. Vi har ju kalkrikt vatten här där vi bor och det brukar göra kaos med alla kranar och duschväggar.
FÖRE Ja men massor av kalk! Den är ju avtorkad med vanlig rengöringsmedel flera gånger men den blir inte renare än såhär om man inte anstränger sig lite. Jag började med att blanda den fetaste såpan (den HÄR) med en pasta med bikarbonat och lite ättika. Hade på det så det fick sitta ett tag, låt gärna sitta några timmar om det går. Mitt satt i bara ca 30 min. Tog sen fiberduken och så satte jag igång och skrubba.
EFTER Haha, såg inte ens att den hette Mora på den förra bilden ju. Hade kunnat skrubba lite till så hade allt kalk försvunnit men var nog lite ivrig att ta efter bilden. Till detta kan man köpa ”Tuffa fläckar” paketet och sen addera lite ättika, paketet hittar du HÄR. Sen finns också stora ”Detox-paketet”, där ingår ju hela konkarongen. Finns HÄR. Då har du alla städprodukter du behöver till hemmet.
Kolla på kaklet också? Ser ni skillnaden? Hur kul och tillfredsställande, det här blir man ju lycklig av på riktigt!
Mattan i vardagsrummet hade ett par tuffa fläckar som jag också sparat. Det här var jag spänd på, för finns det något så tillfredsställande än att få bort fläckar på mattor? Älskar’t!
Till detta använde jag allrengöringen. Då tar man bara en sån här liten refillburk och häller i den medföljande sprayflaskan och fyller upp med vatten. Sedan sprayade jag på fläcken, tog en vanlig trasa och skrubbade, sen en torr liten kökshandduk och torkade av så var fläcken helt borta.
Såhär ser flaskan ut! Det finns ett smart START-PAKET med alla tre refillerflaskorna i. Den hittar du HÄR. Den här går hårt i badrummet, det blir så fint och doftar så gott! Kika gärna in på sidan, det finns massor med olika paket och kit, t ex för ugnen, trallen och altanen, köket, golv osv. Kika in HÄR för att hitta alla produkter. Kom ihåg min rabattkod nina20 så får du 20% rabatt på ett helt köp, gäller även nedsatta varor! Kram Nina
39
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 0648.jpg

Nästa inlägg

Over night oats

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x