Over night oats

Godmorgon vänner!

Har stått här och öppnat upp ett paket precis, lite fint som jag beställt som jag fick muntra upp mig med. Har fått ett bakslag med ryggen så jag höll på att deppa ihop alldeles. Men men, det är såhär med den skadan jag har så det gäller att bara tänka framåt och att det så småningom kommer att bli bra. Som sagt, man får muntra upp sig med lite andra saker. Visar dig sen.

Åt en sen frukost idag, jag somnade ju för tusan om i morse och blev väckt av mamma klockan halv 8. Nej men jag höll på och svimma. Halv 8! Haha, det händer annars bara på sommaren att jag sover så gott på morgonen. Var kanske lite avslappnad också då Milo är hemma från skolan och man inte behöver stressa med det på morgonen, han har varit förkyld som en gammal raggarbil så han har fått varit hemmavid.

Som tur var så hade jag förberett frukost. Vill bara säga att nej, detta är inte tillräckligt för mig till frukost. Jag äter mycket frukost och fattar inte hur en del klarar sig på en sån här liten burk med over night oats? Det gör inte jag. Jag måste ha smörgås till. Dricka te och kanske t.o.m. äta en frukt till. Men detta är så fiffigt hörni, perfekt som mellis också eller när du bara blir sugen.

Over night oats, 1 st

1 dl havregryn

1/2 dl mjölk (jag tog havremjölk)

1/2 tsk malen kanel

1 krm malen kardemumma

1/2 krm vaniljpulver

Blanda allt i en liten skål eller ett glas, ställ i kylen över natten eller ett par timmar. Servera med färska bär eller jordgubbar.

Nu ska jag fortsätta jobba här, vi hörs sen igen.

Kram Nina

ps: De små glasen som jag använt är köpta på IKEA.

28
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 0518.jpg

Nästa inlägg

Morgonlyxen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x