7 skönhetstips

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Skönhetstips från mig

Ja men se godmorgon, här i Kungsberget har dagen startat. Ha precis lagt på eyepatches här och ska skriva lite om skönhetstips innan jag sätter igång och fixar frukost. Du glömmer väl inte att det är fettisdagen idag? Jag ska göra semlor, det är en sak som är säker. Jaha, skönhetstips då. Varför just 7 skönhetstips kan man undra, nej men jag sitter på just 7 skönhetstips för tillfället som jag gärna vill dela med mig av. Så enkel förklaring till det var det. Många av produkterna är på kampanj just nu också så passa på för tusan.

1) Beauty Flash Balm (<klickbar länk)

Den här trotjänaren har jag haft bland mina skönhetsprodukter i säkert 8 år nu. Jag har alltid en hemma. Idag använder jag den genom att blanda den med min underlagskräm. Kallas för askungekrämen, slätar ut trötthetstecken och stramar upp på samma gång. Att blanda lika delar foundation och den här krämen är en win win, allt detta välgörande samtidigt som den drygar ut min foundation och gör så den blir jämn och fin. Använder du inte foundation har du bara på den rakt på ansiktet.

2) FILORGA Micellärvatten (<klickbar länk)

En must have för mig numera, den här använder jag flera ggr per dag faktiskt. Direkt på morgonen när jag vaknar och går upp så tar jag en bomullsrondell och fuktar med den här. Sveper runt hela ansiktet och så smörjer jag in mig med fuktkräm. Här tar jag också på mig eye-patches som får sitta i ca 15 min. Innan jag sminkar mig tvättar jag ansiktet, sveper med den här över ansiktet igen och sen på med fuktkräm, gör underverk för makeupen. Sen på kvällen när jag sminkar av mig så kör jag en vända till efter ansiktstvätten. Den här rengör på djupet (har som en magnet för djup smuts), den tar bort sminkrester och återfuktar.

3) Peter Thomas Hydra-gel Eyepatches (<klickbar länk)

Eye patches varierar jag hela tiden, jag tror att det är bra att variera lite. Dessa faller jag tillbaka på ofta. Perfekta på morgonen när man vill få bort den där mosiga känslan i ansiktet. När ögonen känns svullna och trötta så fixar dessa biffen. Avsvällande , återfuktande och hjälper märkbart mot linjer. En stor favorit!

4) Ansiktstvätt Dermalogica special cleansing gel (< klickbar länk)

Det finns I N G E N bättre ansiktstvätt. Punkt! Ja men allvarligt så har jag provat allt och inget slår denna. Jag blir aldrig röd efteråt, bara ren och återfuktad. Inte torr och stram. ÄLSKAR den, kommer aldrig sluta använda. 

5) Lumene Clear Glow cleansing scrub (<klickbar länk)

En ny favorit som hittat in i mitt badrumsskåp. Wow, första gången jag använde denna blev jag verkligen så glatt överraskad över hur bra den var. Den gör huden silkeslen och full av lyster. Alltså silkeslen, huden är som en babystjärt av sammet. Som att du skrubbar bort månader av glåmig hud som utsatts för väder, gifter och för lite sömn. En riktig superhit som jag redan beställt mer av. Denna tvättar jag med ca 3-4 dagar i veckan med, man vill tvätta oftare för att den är så bra men jag säger såhär. En hud i ansiktet är delicate, alltså känslig. River du upp den med exfoliering varje dag så kommer den inte tacka dig, tvärtom så kommer den till slut bli sliten av det, börja tillverka överflödigt med talg så du blir fet och ge utbrott av olika slag som finnar, torra hudfläckar osv. Så använd den förnuftigt är mitt tips. Gör du det så kommer din hy i ansiktet att sjunga, jag lovar!

6) Face sponge SENSAI

Wawawawawiiii, jag har haft några olika genom åren och säger bara köp en. Vill du slippa handdukar med smink, vill du rengöra från grunden och få bort alla rester av smink m.m. i ansiktet så är detta din grej. Jag har min med mig överallt, vill aldrig mer torka mig och skita ned en enda handduk till. Du behöver nämligen ingen handduk med denna. Denna är som en mjuk svamp som du blöter ned och sen kramar ur och torkar dig med, älskar den! Perfekt att tvätta i tvättmaskinen när den börjar bli smutsig.

7) Skin roller (<klickbar länk)

Att en så enkel grej som att rolla sitt ansikte med rosenkvarts kan vara så härlig? Jag brukar använda den när jag gjort kvällstvätten och smort in ansiktet ordentligt. Det kan vara med favorit serumet eller krämen. Försöker hinna med korta stunder med avkoppling som följd genom att rolla den i ansiktet i några minuter. Den sätter igång blodcirkulationen och ger en så skön känsla efteråt. Fördelarna är många. Bl a så stramar den upp ansiktets muskler, avlägsnar och dränerar gifter vilket tar bort plufsighet t ex. Den sägs också ha en lugnande effekt. Så ett hett tips är att införskaffa en.

Nej, nu ska jag ta av mina eyepatches här så kan dagen starta.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

44
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carola
Carola
1 year ago

Vilka bra tips. Du använder dej av olika märken. Har alltid köpt i samma serie men nu ska jag slut med det ☺️.

niiinis
niiinis
Reply to  Carola
1 year ago

Jag har faktiskt aldrig gjort så, mest för att jag aldrig hittat en hel serie som haft alla produkter som passar mig. Så ja, det kan du sluta med. 😅😅😍

Nästa inlägg

Minisemester

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x