En perfekt skid och semmeldag

Vi har det fint!
Vi stormtrivs i huset vi bor i här. Så otroligt trivsamt här, Milo har inte med sig något spel heller men inte ett knyst om det från hans sida heller. Så jag antar att vi alla trivs lika bra. Hur kan det komma sig det där? Att ibland är det skönt med ett avbräck hemifrån, kanske blir det lite så för oss som båda jobbar helt och hållet hemifrån också?
Hon trivs också, som fisken. Hon har hittat ”hem” här och har en favoritplats redan. I en av våningssängarna, där har vi bäddat med filt så där ligger hon och myser hela dagarna långa.
Även om man är skadad i ryggen och inte kan åka skidor kan man ju se ut som om man åker skidor. Haha…
Jag tog en fantastisk promenad första dagen Milo och Tony åkte skidor. Det sprack upp vid lunch så jag fick solen på mig dessutom. Fick en sån lyckokänsla i bröstet när jag gick där, det är såhär vintern ska vara. Alldeles vit och solig.
En lycklig Nina.
En lunch tillsammans med Milo & Tony, vi åt gulaschsoppa med bröd till. Det var väldigt gott men min mage var inte så glad på mig sen. Innehöll säkert massor med lök.
Milo är en riktig fena på att åka skidor. Han susar ned och upp i backarna som om han inte gjort annat. Här har dom en typ av fun-park där det är massor med hopp och rails. Där hänger han mest. Men sen tar han en avstickare med stora sittliften ibland bara för att testa höjderna. Han älskar och åka själv säger han, sen är inte mamma med och saktar ned farten heller. Man ba: Ok! 😂
Hela dagen igår fick vi sol. Så skönt och vackert var det. Imorgon tror jag att det ska vara fint också. Idag har det inte varit riktigt lika fint som igår. Vi har gjort ungefär lika idag, men idag åkte Milo tills liftarna stängde. Förstår inte? Var hittar man den orken undrar jag?
Det finns ett litet livs här på området, idag var jag dit och tänkte inhandla lite mandelmassa och sånt för att göra egna semlor till familjen. Det trista var nog att där fanns verkligen inga direkta produkter till semlor, men jag fick använda min kreativa hjärna så vi fick ihop faktiskt 3 olika semlor. Du ska få recept på dom alla, men det blir imorgon. Nu är jag helt slut och ska inta soffhörnet här. Kram Nina
51
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 1221.jpg

Nästa inlägg

7 skönhetstips

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x