Rullmassage och godaste Chiapuddingen

Innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore

Jag testade!

Igår var jag på något riktigt intressant. Det är såhär, jag har hört talas om det många gånger och varje gång tänkt att jag så gärna skulle vilja testa. Sen har jag glömt av det och sen har jag sprungit på det i någon form igen och blivit nyfiken, ja sådär har det hållit på. Det behövdes en vän som jobbar på plats som peppade mig att testa med min kaos till rygg. Jag bokade tid och stack dit igår. Rullmassage heter det och jag lovade på instagram att jag skulle berätta mer om det.

rullmassage 11

rullmassage 12

rullmassage

Varmt och skönt när man kom in, sådär superhärligt just igår när det var urrigare än urrigast. Såhär såg rummen ut. Du är där själv och följer det som sägs och görs på skärmen. 56 minuter tog det och jag har redan bokat ny tid.

Vad är rullmassage då?

Maskinen har rullar av trä som genom sitt rullande stimulerar muskler, hud och blodcirkulation. Den hjälper också lymfsystemet att dränera sig. Genom denna massage så höjer man lymfsystemets arbete med 100% vilket påverkar hela systemet positivt. 

Hur påverkar den hälsan?

* Förbättrar lymfsystemets arbete och ökar blodcirkulation.
* Förbättrar tarmens arbete. Ökar ämnesomsättningen.
* God påverkan på leder.
* Minskar svullnader och tyngdkänsla i benen/fötter.
* Minskar huvudvärk.
* Hjälper till att förebygga många sjukdomar.
* Berikar kroppsceller med näringsämnen och syre.

Hur påverkar rullmassage din kropp och din hud?

* Minskar omkrets vid midja, höfter, ben och armar.
* Viktminskning.
* Korrigerar problematiska områden.
* Minskar celluliter.
* Förbättrar huden och gör den lenare.
* Tar bort förhårdnad hud.
* Minskar rynkor.
* Förbättrar hudtonen i ansiktet och på kroppen.
Berikar muskler med näringsämnen och syre.
* Förbereder kroppen inför fysisk belastning.
* Förbättrar kroppens återhämtning efter fysisk belastning.
* Minskar muskelspänningar och ökar musklernas arbetsförmåga.

Ja men ni fattar va? Så hur upplevde jag det då? Nej men först och främst var det typ supermys med värmen, belysningen och musiken i rummet och att man fick vara själv där, personalen kommer in och kikar till ett par ggr bara så man fattar och att allt går bra. Nej men jag som typ är skygg älskar ju sånt…. haha. För mig kliade det massor på huden av den här rullmassagen och det vet jag att det betyder att jag fått igång blodcirkulationen, jag får nämligen kli i huden då. Huden på min mage kliade på ett sjukt sätt nästan. Haha, det går ju över som tur är så det är ingen fara så. Sen går man igenom hela kroppen och efteråt är man sådär varm och supermys i kroppen. Jag kände verkligen hur den fick igång min kropp på ett skönt sätt, sen fick jag ett sånt härligt lugn i kroppen. Hade lite stickningar under huden hemma sen men det höll bara i sig i några minuter. Idag har jag träningsvärk och är lite öm.

Grejen är att jag tyckte min mage hade stramats upp bara på en enda gång. Folk berättar om att de minskat massor med centimetrar. Den får ju bort stagnation i kroppen, du vet när huden klistrar sig fast i musklerna, då har man inget flöde där och det är inte bra för något.

Jag rekommenderar detta varmt! Är inte sponsrad eller något, bara vill tipsa dig då jag absolut ska fortsätta. Nästa gång ska jag och Tony köra i par-rummet.

rullmassage 2

Idag tog vi bilen upp till Sthlm, eller det är nog ner men vi säger alltid upp. Vi har möten och Sthlm bjuder på massor med snö. Alltså vi har 7 mil till Sthlm och vi fick en chock när vi kom hit idag. Vi har inte alls såhär mycket snö. Wow!

Lite förvånande när jag parkerade bilen på Mall of Scandinavia idag och där låg ett ägg. Har någon tappat sitt frukostägg? Har någon handlat och så har det trillat ur ur äggpaketet? Så många frågor? Varför ligger ett ägg här?

Någon mer som fotar platsen ni parkerat på? Bra tips om man ska komma ihåg var man ställt bilen. Nu brukar jag också lägga på minnet exakt hur det såg ut när jag gick in osv. Men alltid bra att ha detta också.

Här sitter jag nu och jobbar, var så hungrig när jag kom hit då jag inte hann det innan jag åkte hemifrån. Så glad att det fanns chiapudding och smoothie. Alltså hur gott är inte Chiapudding? Jag har en som jag brukar svänga ihop hemma, testa den…den är löjligt fantastiskt god. Blir typ lycklig på riktigt när jag äter den. Perfekt till frukost, mellis, kvällsmål och så bra för lilla magen.

Chiapudding, 2 st

4 dl kokosmjölk (älskar Markattas, finns 6-pack HÄR)

4 msk chiafrön (jag har dessa)

1/2 msk kokossirap (älskar kokossocker, utvinns ur blomnektar i kokospalmer, finns HÄR)

2 krm vaniljpulver

2 krm malen kardemumma

Gör såhär:

1) Rör ihop kokosmjölk, chiafrön, vaniljpulver, kokossirap och kardemumma.

2) Ställ i kylen i minst 2 timmar.

3) Toppa med det du är sugen. För mig blir det ofta kokoschips (dessa rostade är super), färska hallon, jordgubbar, och blåbär, torkad frukt m.m. Såååå mumsigt!

Jag brukar ställa den i kylen på kvällen om jag vill ha på morgonen. Ibland gör jag dubbla satser och förvarar i plastburk med lock i kylen.

Dom här snyggingarna har varit gifta i 50 år idag! 😅 Kan ni fatta? 50 år?! Helt underbart, bra jobbat and still going strong. Älskar er mina fina svärföräldrar. Vi ses sen! ❤️

Kram Nina

63
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
1 year ago

JA! Äntligen nåt som fixar mina torra fötter utan att behöva fila och smörja! Funkar det med en gång eller måste man gå på många rullmassager och hur mycket kostar det per gång??

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
1 year ago

Kostar 450/gång, man kan köpa 10 kort också om man vill. Bäst effekt får man om man går 2 ggr/vecka under en period. Sen underhåller man det med att gå mer sällan.

Nästa inlägg

Makaronigratäng med chorizo

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x