Frisörbesök och Ceasarsallad

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel
Lill-Lördag!
Och dagen ska bjuda på stor sol! Det kan ju inte bli bättre, här har massor av snön smält bort också så det börjar liksom gå åt rätt håll hörni. Lurendrejeri-Mars kommer förmodligen och ”f**ka upp” oss många gånger till men du och jag vet att vi är på väg åt rätt håll i alla fall. Inte länge kvar tills vi går över till sommartid också, kan vi bara hålla oss där sen? För mig funkar det utmärkt och fortsätta med sommartid året runt.
Fick mycket frågor om vad jag hade på läpparna på Instastory. Först NYX läppenna, DENNA har jag använt. Gillar verkligen deras läppennor, tycker dom är sååå härliga. Sen fyller jag på med Clarins Lip comfort oil, alltså sååååå ljuvlig. Älskar den. Finns HÄR.
Bästa Pelle som bor på Marbella. Vågar vägar möttes där och det är så jag börjat gå hos honom. Han kommer nämligen till Sverige var 8:e vecka och då passar jag på att flytta upp mina extensions.
Efter frisörbesöket mötte vi upp ”Mellan” och så åt vi en lunch på Paulas i Östermalmshallen. Jag var så galet hungrig så jag hann inte ens fota maten men OJ vad gott det var. Jag åt en grönkålssallad med kyckling och örtdressing. Du MÅSTE gå dit och testa den någon gång, Ceasersalladen som ”Mellan” åt var också magiskt god! Så fräscha och så mycket goda smaker. Kaffet (koffeinfritt för mig) var också en höjdare, ja men 10 poäng av 10 från oss. Fick craving på Ceasarsallad efter jag smakade Elliots. Jag brukar ju göra en hemma med ceasardressing, krutonger och hela baletten som blir så god också. Sen hyvlar jag maaaaassor med parmesan över, så gott så gott! Den måste du testa!

CEASARDRESSING till ca 4 portioner:

1½ dl rapsolja 1 ägg 1½ msk färskpressad citronsaft 2 tsk dijonsenap 1 liten vitlöksklyfta 0,75 msk vatten svartpeppar salt ½ msk vitvinsvinäger Gör såhär: 1) Mixa ägg, citron, senap, pressad vitlöksklyfta och vatten. Jag använde en handmixer hela tiden. 2) När du mixat ihop allt häller du i oljan i en tunn stråle medan du mixar för fullt. Dressingen kommer att bli tjockare och tjockare ju mer olja du häller i så bli inte orolig om den är väldigt vattnig i början. 3) När du fått i all olja kryddar du med peppar och salt och slutligen vitvinsvinägern.
Det finns lite olika sätt att göra krutonger på. Ett är att steka dom i massa smör i en stekpanna. Ett annat är att göra dom i ugnen. Det sistnämnda gjorde jag.

KRUTONGER

5 skivor formbröd/rostbröd 3 msk olivolja flingsalt Gör såhär: 1) Skär bröden i tärningar 2) Lägg dom på en bakplåtpappersklädd plåt. 2) Ringla över olivolja och sedan flingsalt. 4) Blanda sedan ordentligt, skjuts in i ugnen på 200 grader i ca 10 minuter eller tills de fått önskad färg. Sedan är det bara att sätta ihop din Ceasarsallad. Skiva upp grillad/stekt kyckling, ta sedan romansallad eller någon annan sallad (jag använde ruccola). På med krutonger, riv eller hyvla parmesanost uppepå och ringla över denna dressing! MUMS!
Sen eftermiddag åkte vi sedan hemåt för att rodda med Milos fotbollsträning, tänkte han skulle slippa gå till träningen i snålblåst och regn. Var liksom tillräckligt kanske att behöva träna i det vädret. Men det där minns man ju som ung, vädret bekom en inte alls på samma sätt som idag. Man kan ju bli så påverkad av vädret så man vill gråta när man slafsar runt i regn och snålblåst. Avslutade kvällen med Mr Lindt i soffan. 😜 Alltså denna choklad alltså, den med havssalt är för tillfället en favvo. Tänkte jag skulle köpa massa olika sorter och testa någon dag, fick så många tips på goda i dm på Instagram igår så nu måste jag nog göra en video om det.
Visste ni att det finns en som heter créme brûlée? Nej men jag orkar inte, hur god måste inte den vara? Ska ut på chokladjakt idag. Nej, nu ska jag fortsätta med min hudvårdsrutin hörni. Alltså jag har blivit sååååå duktig på att sköta min hud nu. Skulle säga perfektion och jag kan säga att huden tackar mig varje dag för det.
Fick en fin kommentar igår angående det. Roligt att det syns menar jag att jag sköter den till perfektion just nu. Jag är noga med tvätt morgon och kväll, på morgonen kör jag dessutom en ritual med Gua sha stenen på varje sida av ansiktet sådär en 10 minuter, det gör underverk måste jag säga. Men jag börjar alltid med tvätt och någon form av mask efteråt. Kanske låter detta som att det tar en hel evighet, det gör det inte…. Jag slänger på en mask och så gör jag frukost och roddar med morgonbestyren under tiden masken får verka. Så värt! Favoritmaskerna just nu:
Finns i 3 olika varianter, du kan köpa alla i ett paket HÄR (<klickbar länk). Aqua Pure (intensivt återfuktande, håller huden ren & fräsch med salicylsyra), Aqua Glow (intensivt återfuktande, ger lyster med Vitamin C komplex), Aqua Bounce (berikad med hyaluronsyra som ger huden spänstighet & lyster).
Idag körde jag Bounce (<klickbar länk) som den heter, superskön!
Blev så förvånad första gången jag använde masken, det ju gick att ta bort det blå höljet liksom, den är mest för för att du ska få dit masken bra.
Har aldrig varit med om en mask som sitter bättre, den sitter som en smäck och liksom smiter åt på huden på ett helt fantastiskt sätt.
Efter 15 min tar man bort masken och så tar man resten i påsen och smörjer in det. Man kan låta det sitta kvar sen om man vill men jag brukar ta bommullspads som är lite fuktade och torka av och sen ha på vanlig hudkräm efteråt. Så bra mask, ger verkligen ett superfint resultat och det verkar som att kontinuitet är nyckeln. Nu ska jag gå till gymet, dags att göra sina ryggövningar igen. Idag väntar en rolig lanseringslunch med Odd Molly. Det ser jag verkligen fram emot. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

63
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
11 months ago

Om du lägger till mosade sardeller (el ansjovis funkar också )får du riktig ceasardressing så himla gott !

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
11 months ago

Tog bort dom just för att jag avskyr smaken. ☺️

Maria
Maria
11 months ago

Hej! Vilken färg har du på läppoljan från Clarins? Och tack för en superbra blogg,
.
Kram Maria

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
11 months ago

Det är den jag länkat till, honung. Vad roligt att du gillar bloggen, det gör mig glad. 💕

MH
MH
11 months ago

Fin du är i ditt hår och smink. Gillar så dina recept och hur du fotar allt. Man blir glad av att läsa hos dig.
Må väl/MH Österlen

niiinis
niiinis
Reply to  MH
11 months ago

Men åh! Tack för dina fina rader. ❤️

Marie
Marie
11 months ago

Tack för många bra tips. Ha det bäst. 🤗

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
11 months ago

❤️

Img 2643 1.jpg

Nästa inlägg

PÅSKSMÖRGÅSTÅRTA och påsktips

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x