Hur du får fantastiskt hår

Hårprodukter att vara stolt över & rabattkod till dig!

Ja men stolt, det är jag verkligen, stolt över det här långvariga samarbetet jag haft med Under Your Skin. Ni är så många som skriver till mig och tackar för att jag tipsat om deras produkter. Ni berättar om hur ni fått bort irriterad hårbotten, kliande hårbotten och hur ni inte längre behöver tvätta håret så ofta. En del skriver om en WOW-känsla (älskar det uttrycket) då håret fått sån glans och känns så tjockt och friskt. Ni berättar också om att ni inte längre behöver använda massa produkter som ska laga kluvna toppar osv sen ni började med Under Your Skins hårprodukter. Tack alla ni som delar med er, jag blir så himla glad för det här är exakt vad jag själv känner med dessa produkter. (Kastar du dig in för att handla direkt är rabattkoden NINA20 som ger 20% rabatt på ett helt köp, gäller på allt. HÄR kommer du till sidan.)

Jag har kört Hair Growth nu under en tid men gick i förr förra veckan över till Under Your Skin igen. Mitt hår växer för fort så mina extensions får för mycket utväxt, snacka om i-landsbekymmer men så är det. Så nu är jag tillbaka till mitt älskade Detox Kit igen. Tony kör på med Hair Growth men börjar få lite samma problem, håret växer för fort så nu får han utväxt mycket snabbare på sin blondering. Wow så effektfullt det är alltså – vill du få tjockare och längre hår, TESTA säger jag. Du kommer heller knappt tappa ett hårstrå, det gör inte jag i alla fall.

Men åter till Detox-kitet. Mitt älskade kit…. Som jag promotat detta! När jag började använda detta för ett par år sedan så förändrade det mitt hår och mina tvättar totalt. Jag får ofta frågor om vad jag använder för produkter i mitt hår då jag har så bra kvalitet på det? Inget annat än produkterna från Under Your Skin, någon gång använder jag spray för att hålla lockarna i styr under en hel kväll. All glans, allt följsamt hår som aldrig blir frizzigt och hår som håller sig rent länge mellan tvättarna är Detox-kitets förtjänst. Sist jag var hos frisören så kunde vi bara konstatera att mitt eget inte ens behöver klippas, har inte klippt det sedan juli förra året och det är helt sant! Den andra och stora fördelen är att jag inte behöver tvätta det mer än en gång per vecka, ibland två beroende på hur hårt jag tränar. Men då för att jag känt mig svettig, inte för att håret är flottigt.

Att alla produkter är helt naturliga och ekologiska helt utan SLS och SLES gör inte saken sämre, skönt att inte proppa sitt huvud fullt av sulfater. Sulfater är det som gör så schampo skummar och rengör. Sulfater berövar skalpen på naturliga oljor och verkar uttorkande. På åldrande hår försvagar sulfater hårets yttersta skikt vilket skadar håret. Visste du t ex att schampo och balsam utan sulfater behåller t ex färgen på ett färgat håret längre? Det håller också håret frizzfritt. Det räddar också din hårbotten. Tampas du av eksem och irritation i hårbotten är sulfatfria produkter nästan ett måste för att det ska bli bra.

Så det är med de varmaste rekommendationer jag återigen ger dig en härlig rabattkod på dessa fantastiska produkter! NINA20 ger dig 20% rabatt på allt. Koden är giltig t.o.m. den 27/3.

Får jag välja så tycker jag du ska testa detta DETOX-KIT PRO. Där ingår DETOX schampo och balsam, inpackning och hårolja. Finns HÄR!

Det följer också med en gåva, något jag absolut inte kan vara utan…. Underbar handkräm. Går snabbt in i händerna och doftar ljuvligt av citrus. Skulle absolut inte kunnat vara utan denna vinter, händer blir lena som bebishud.

Inpackningen behövs nu kan jag säga, en lång vinter av snö och drivis, blåst och regn som piskat våra stackars huvuden. Perfekt då att riktigt boosta och ge håret en välbehövlig fuktboost till våren. Känns ditt hår torrt och skadat så kan jag nästan lova att detta kit kommer råda bot på det! Så lätt att borsta efter tvätt så det känns som sammet. Inpackningen reducerar även mjäll och kliande irriterade hårbotten, redan 72 timmar efter första gången du använt det visar tester att det förbättrats med 25%.

Håroljan är silikonfri. Visste du att de flesta håroljor är fulla med stilikoner? Visst, det får håret att bli slätt osv, men det gör inget med själva hårstråt. Det förbättrar inget utan löser symtomet så att säga. Med denna hårolja så löser du även problemet då det inte bara blir slätt och fint, det berikas också av finaste produkterna som sheasmör, oliv och solrosolja. Den reparerar skadade och torra hårstrån samt skyddar mot värme.

Nu ska jag åka iväg här, ville bara visa håret nu. Har bara borstat igenom det, inte tvättat det sen i Fredags. 4 dagar sedan, dröjer nog till torsdag fredag innan jag tvättar det igen. Håller sig så fint länge.

HÄR hittar du hela kitet! Kom ihåg att rabattkoden NINA20 som ger dig 20% rabatt på ett helt köp gäller till måndagen den 27/3.

Kram Nina

25
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
1 year ago

En dum fråga från en som kör snagg – om Hair Growth ger så långt och tjockt hår, varför behövs det då extensions?

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
1 year ago

Ingen dum fråga alls….har förklarat detta många gånger tidigare men du kanske har missat det då. Mitt hår är sådär skandinaviskt tunt och flygigt. Ligger jag i soffan med utsläppt hår i 10 min ser det ut som jag varit ute i storm typ. Så med extensions blir det mer följsamt och enkelt att sköta, behöver bara borsta det så är det klart. Mitt eget behöver blötas och fönas för att få ordning på varje dag.

Nästa inlägg

Högbo Brukshotell och rabattkod till dig!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x