Osteopat, outfit och Nonstop kakor

Innehåller annonslänkar genom reklam för Lindex

Lille-Lördag!

Onsdag och min favoritserie sänds idag, ”Min Mamma – Din pappa”. Så mysigt även om det känns sådär obekvämt att titta på ibland. Som en dejt de var på när de inte klickade alls, fanns inget att prata om…. man vet ju den känslan på något vis, när man inte klickar med någon och allt bara blir helt fel. Fyyyy!

Kaftan HÄR – just nu har Lindex kampanj! 20% rabatt om du handlar över 200 kr!

Igår var jag till Osteopaten, lyckades fota av min outfit innan jag gick in till honom. Det här är egentligen ett nattplagg men pratade med tjejen i kassan om den att jag skulle ha den som kaftan. Då sa hon att så många använder deras nattplagg till vardags. Skönt att man inte är ensam kanske? Så härligt tungt material är det på den.

Kimonos och kaftaner är sååå användbara. Du kan ha det till jeans och ett linne, klä upp det med ett par tights och klackar med en fin blus under. Älskar verkligen och har alltid använt mycket! Kolla även in dessa kaftaner/kimonos:

1) HÄR // 2) HÄR // 3) HÄR // 4) HÄR // 5) HÄR

Apropå myskläder, kolla in dessa godingar också. Nu blev i alla fall jag väldigt shoppingsugen.

Hoodie HÄR // Tofflor HÄR // Teddy Hoodie HÄR

Som en ny människa efter osteopatbehandlingen som vanligt, jag kommer nog aldrig sluta gå hos honom. Jo när han väljer att sluta då men inte annars. Får sån fin hjälp. Är alldeles gråtfärdig för jag kan äntligen vara ute och långpromenad utan och gå sönder. Äntligen börjar min rygg att bli bättre! Ett tag trodde jag inte ens att det skulle vara möjligt.

På vägen hem igår kvistade vi förbi Fern & Fika igen. Dessa kakor, alltså dreggel. Det värsta är att familjen nu upptäckt hur goda dom är, fasen också ville ju ha dem ifred. 😅

Får du craving av mitt frestande här så kan jag tipsa om mina Nonstop kakor, också en stor favorit i familjen. Tar oftast slut i ett nafs när dessa bakas här hemma.

NONSTOP COOKIES:

125 g smör
3 dl socker
2 ägg
2 tsk vaniljsocker
4 1/2 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 liten påse Non Stop

GÖR SÅHÄR:

1) Sätt ugnen på 175°C.
Blanda smör, socker, ägg och vaniljsocker i en skål. Vispa med elvisp eller i en köksassistent så det blir en krämig smet.

2) Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda detta ordentligt till en seg massa.

3) Klicka ut ca 2 msk smet till varje kaka på 2 plåtar med bakplåtspapper på. Jag hade vatten på händerna och rullade bollar av dom. Lägg ca 12 kakor per plåt (för 24 st).

4) Låt varje kaka få ett par centimeters mellanrum så att de kan flyta ut lite. Placera ca 4-5 Non Stop-knappar på varje kaka. Grädda kakorna i ca 15 minuter i mitten av ugnen. Låt svalna på ugnsgaller.

Nu ska jag dra iväg och träna lite, vi hörs sen igen!

Kram Nina

51
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
1 year ago

Oh Non stop chocolate-cookies är nostalgi för mig. Hittade det receptet med samma ingredienser som din 1998 på Ica Buffé tidningen. Har gjort dessa många gånger när mina barn var små. Det blev succé i alla barnkalas med.

Nästa inlägg

Asiatisk lax med vitlökssås

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x