ANNONS

Wow vilken kväll!

Helt uppslukad….

… av känslan från igår. Vi blev bjudna på en riktig målkavalkad på Friends arena igår kväll. Wow, det blev 5 mål för Sverige och Friends kokade. Så glad för Milos skull också som andas fotboll. Så kul upplevelse han fick. Snacka om att man som förälder lever genom sina barn, hans glädje blev vår.

Igår började jag morgonen med Palo Santo (<klickbar länk). Tänder den och låter den brinna en stund och sedan blåser jag ut den och låter röken som blir virvla runt. Det är det som är själva rökelsen.

Lite mer info om Palo Santo:

Shamaner har använt dess söta doft i århundraden vid alla slags ritualer. Trät som används för Palo Santo kommer från Sydamerika och är en släkting till rökelse- och myrrhträdet Graveolens träet. Nu ska inte jag nörda ner mig för mycket i det här men jag tycker det är lite spännande ändå.

I Peru där trädet finns finns en lag där det är förbudet att ta kvistar från trädet, Palo Santo kvistar får endast skördas genom att plockar avfallna kvistar. Enligt experter ger detta sätt att skörda den bästa aromen av rökelsen. Doften frigörs inte förrän flera år efter att trädet dött.

Palo Santo betyder ”ett heligt träd”. Det sägs vara till hjälp när du villa rena dig eller ett rum. Det sägs också ge avslappning andligt och själsligt, också vid fysiska besvär som reumatism. Det sägs hjälpa till att rena negativa energier, jag bränner t ex alltid Palo Santo vid min säng innan jag ska sova. Eftersom sömnen varit ett problem i många år för mig på olika sätt så har det på något sätt kantats av negativitet, och nu känns sänggåendet inte längre som ångest. Det är stort för att vara mig. Den sägs hjälpa till mot stress och huvudvärk, magont, ångest och depression. Sägs boosta immunförsvar och hålla kvalster och skadedjur borta.

Rökelse kör jag varje dag här hemma i någon form. Älskar det. Ger ett fint lugn och så känns det verkligen som det renar från negativa energier både hemma och hos mig själv. En fin känsla!

Jag hann matlådspreppa igår som sagt. Men hur härligt för kropp och själ är inte det? Jag blir ju lycklig i hjärteroten av det. Igår fick mellansonen ta med sig 4 matlådor med både linsgryta och ris, sen blev det även över av lunchen som var falukorv med hemgjord potatismos. Recept på båda kommer idag.

På eftermiddagen for vi iväg till Sthlm. Tyvärr hade det hänt en olycka på vägen med flera bilar inblandade, vi stod säkert i närmare två timmar i kön.

Vi började med att äta på Mall of Scandinavia. Känslan där är så häftig såhär innan match. Det är så mycket folk överallt och det vimlar av svenska färgerna överallt.

Det virvlade av snö utanför när vi gick över till Friends. Tur att de stängt taket, hade nog inte varit så trevligt där inne annars.

Har du aldrig varit på en landskamp så kan jag berätta att det är väldigt maffigt. Jag brukar rysa massor av allt när jag sitter där. Det är verkligen underhållning på hög nivå.

För dig som missat det hela så vann Sverige med 5-0. Det blev en målkavalkad. Så kul för Milos skull, han älskade varje sekund och var hes när vi åkte hemåt.

Vi var hemma sent igår, färden hem i snöoväder tog lite längre tid så jag tror vi kommer ha en väldigt trött kille som kommer hem från skolan idag. I alla fall är jag lite extratrött idag.

Nu fortsätta jobba, vi hörs sen!

Kram Nina

54
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bianca
Bianca
1 year ago

Usch vad mycket smink du har!!!

niiinis
niiinis
Reply to  Bianca
1 year ago

Haha, ok….

Inga-Lill
Inga-Lill
1 year ago

Vad roligt för din son att få se fotboll live och säkert för dig också! De där som skriver dumma kommentarer är bara avundsjuka och önskar att de också kunde vara så vackra.

Img 3513.jpg

Nästa inlägg

När man blir glad av en kommentar!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x