ANNONS

Jeansjacka, Sthlm och havrebröd

Go’kväll!

Ja här har det varit full fart, det har tvättats för fullt, jag var uppe med tuppen och bokade t.o.m. tvättstugan för att kunna tvätta undan så mycket som möjligt. Hur skönt? Den tillfredsställelsen alltså, när tvättkorgarna är helt tomma…. Kommer knappt ihåg hur det kändes. Haha! En evig kamp.

Igår var vi till storstan en stund, Tony har de flesta möten där och jag brukar passa på att ha mina samtidigt som han har det. Tur att vi bara har drygt 7 mil dit. Solen sken så fint, åh våren kämpa nu.

Kungliga slottet! Stockholm är så vackert. Fotade lite igår när vi passerade olika ställen.

Gamla stan. Så vacker byggnad i gamla stan. Tänk allt som hänt på dessa gator genom åren. Tänker ofta på det när jag just passerar gamla stan.

Vi Katarinahissen fångade jag denna bild av Hiltons flaggor och flygplanet i luften.

Galleri Kontrast på Hornsgatan. Alla vackra mönster i stenen på huset är verkligen otroligt.

Katolska Domkyrkan, en väldigt vacker kyrka tycker jag. Ligger liksom mitt i smeten.

Bröderna Olssons på Söder.

Skulle kunna åka runt och fota såhär en hel dag, både jag och Tony älskar det. Hans foton kan ni se och följa på hans fotosida HÄR.

Innan vi till slut landade hemma så var jag och hämtade ut ett efterlängtat paket. Åh, vårnytt i garderoben.

Helt kär i dom här två plaggen!

Kolla in den här aaaaaassnygga jeansjackan (<klickbar länk). Den är nedsatt med 40% nu. Men åh, den är så fiiiiin. Kommer använda massor massor!

Vääääärldens skönaste vida stretchjeans har vi HÄR. Åh dom är alldeles ljuvliga på, som mysbyxa. Dom är lite små i storleken så gå upp om du köper. Dessa kommer jag kunna använda i sommar också med klackar eller sandaler och sneakers. Älskar!

Vill avsluta med att tipsa dig om ett gott bröd att kanske svänga ihop imorgon bitti. Denna limpa är bakad på havregryn och ingen mjöl alls. Just den här limpan är bakad på vaniljyoughurt men det funkar ju såklart med vanlig yoghurt också. Recept HÄR. Nu ska jag fortsätta titta på Lets Dance, ha en fin kväll!

Kram Nina

57
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Loppan
Loppan
1 year ago

Snygga jeans, vilken storlek? Och hur lång är du?

niiinis
niiinis
Reply to  Loppan
1 year ago

Jag är 160 cm och har stl M30

Img 3907.jpg

Nästa inlägg

FREDAGSLISTAN

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x