ANNONS

Underbara påsklov

Påsklov när det är som bäst….

…..magiska soluppgångar!

…..jobb från sängen med hårboll bredvid.

…..promenad i ett vårvintrigt Sälen, börjar förstå det där med en femte årstid.

…..vyn från lunchen och sällskap av dom bästa. Inget fel på halloumiburgaren heller.

……eftermiddagsfika i en utesoffa med gassande sol, varm choklad och filt.

…varit och handlat och bara så lycklig efter en perfekt dag i solen. ☀️

….ombyte till den skönaste munderingen. Morgonrock, mysbralla och raggsockor.

….när kvällsmaten består av hela familjens favorit. Spaghetti & köttfärssås, mitt supergoda recept HÄR.

Tacksam, lycklig och försöker verkligen njuta fullt ut även om hela kroppen skriker efter att få åka skidor i det här magiska vädret. Det finns typ inget som är så härligt som att få susa ned för backarna i ett par plusgraders gassande sol på våren. Men, jag är ändå så tacksam att jag får vara här och njuta av allt.

Milos träningsvärk idag ska bli intressant, han åkte från 10.30 till 18.00 med en kort brejk på lunchen. Alltså, 14 åringar, är dom maskiner med oändligt av energi? Gud jag fattar inte hur han orkar? Proppade honom dock full av spaghetti & köttfärsås och massa vatten för att boosta upp allt som förlorats under dagen. Han har 3 dagars liftkort så det är nog bara på’t igen idag. Träningsvärk eller inte. Har självklart med tigerbalsam för den värsta träningsvärken. ☺️ Tigerbalsam är kanske det bästa jag har i min lilla medicinväska.

Huskur för träningsvärk, spänningshuvudvärk, ryggont, nackspärr, förkylningar, vrickningar, stukningar, andra smärtsamma åkommor på kroppen:

Tigerbalsam VIT eller RÖD – finns HÄR. Röd är jag lite allergisk emot, använde alldeles för mycket i Spanien på min rygg så utvecklade någon form av allergisk reaktion mot det. Vit funkar minst lika bra dock. Har jag spänningshuvudvärk så smörjer jag på hela nacken (kom ihåg halsmusklerna också), pannan, tinningarna och axlarna, tar typ en timme så släpper det. Perfekt för träningsvärk, funkade såååå bra mot den värsta ryggvärken också.

2008 godkände Läkemedelsverket Tiger Balsam Vit för lindring av spänningshuvudvärk. Det sätter igång blodflödet och läker på det sättet ut både smärtor och skador på ett effektivt sätt. Till råga på allt så funkar det även effektivt mot förkylning, rekommenderas varmt. Tips tips!

….och ännu en magisk soluppgång som lovar vackert väder i ytterligare en dag! Ska jobba hela förmiddagen som vanligt, Tony och Milo brukar äta lunch vid 13 tiden så då kvistar jag dit. Kanske hinner jag med gymet också, har dock inte hunnit boka massage än men ska försöka få till det också.

Vi hörs lite senare hörni, kommer lite härliga påsktip och så ska ni få se på super flösch de luxe knepet för en perfekt ren ugn!

Kram Nina

65
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lista på Korvrätter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x