Erbjudande på bästa hårprodukterna

Dags för rabattkod igen!

Ni är många som frågar efter rabattkod till Under Your Skin, blir så glad att ni är så många som också fått det märket som ert favoritmärke. Ett naturligt, ekologiskt märke helgmaten farliga kemikalier. Jag använder som sagt inget annat och har inte gjort på ett par år nu. Älskar hur mitt hår blir av dessa produkter. Känns friskt, fräscht och välskött. Det absolut mest positiva är att jag inte tvättar det mer än en gång per vecka, häromveckan tränade jag så mycket så jag blev tvungen att tvätta det 2 ggr (bara för att jag svettades så mycket). Blev nästan irriterad, haha….jag är ju van att bara behöva tvätta det 1 gång per vecka.

NINA20

Där har du rabattkoden som ger dig 20% rabatt på ett helt köp. Gäller på allt på hela sidan, även nedsatta varor.

Just nu kör jag med Detox kit PRO. Du hittar hela det kittet HÄR. Då ingår den GRYMMASTE inpackningen, den är så galet bra. Mitt hår blir som silke av den, älskar älskar! Sedan har jag på en klick olja i händerna som jag drar igenom topparna när jag torkat håret. Blir så glansigt och fräscht!

Nya favoriter ”big time”. Gör underverk på vintertrötta hår, det kan jag verkligen lova dig! Min hårrutin i duschen nu är att tvätta med Detox Kit schampot 2 ggr. Blir så galet rent, tar bort all smuts och alla beläggningar från eventuella produkter. Sedan har jag på inpackningen och låter den sitta minst 3 minuter, gnuggar också in den i hårbotten, jag har lite torr hårbotten efter vintern så det gör jag alltid. Tar bort allt torrt direkt! Sköljer ur och sen i med balsamet och låter det sitta i ett par minuter också. Sen sköljer jag ordentligt.

Behöver aldrig använda några andra produkter. Endast den lilla håroljan i topparna. Den är toppen för torra toppar. Perfekt om du börjar få lite slitet hår också. Jag har inte klippt mitt hår på evigheter. Behövs inte galet nog, kan inte komma på annat som gör det än produkterna från Under Your Skin.

Growth kit – Tonys favorit! Det hittar du HÄR. Han kör den för fullt och tycker att håret känns mycket tjockare. Vikarna börjar fyllas på av nya små hårstrån som växer ut. Dessutom tycker han att håret blir mycket mjukare av det, han bleker ju håret och det blir det ju väldigt torrt av, men inget han märker när han kör med detta kit. Jag var tvungen och sluta med detta kit för mina extensions växte ut alldeles för fort. Haha…. I-landsproblem men så bra funkar det. Använder serumet fortfarande, i mina vikar som jag kallar dem. De där ljusa som gör att det ibland ser ut som man inte har hår där. Under Your Skin har också 150 dagars garanti, är du inte nöjd efter 150 dagar så får du pengarna tillbaka.

Så klurar du på vilket utav kiten du ska ta?

Såhär tänker jag, har du problem med hårbotten på något vis, lätt att få flottigt hår och inte vill tvätta håret så ofta men ändå ha fint och fräscht glansigt hår. Helt fria från farliga kemikalier och helt naturliga. Kör DETOX-KITET.

Önskar du sluta tappa hår, få mer och tjockare hår och att det ska växa på längden och samtidigt ha det lent och fint. Helt fria från farliga kemikalier och helt naturliga. Ja då väljer du HAIR GROWTH KITET.

Glöm inte min rabattkod: NINA20 för 20% rabatt på ett helt köp! Klicka in HÄR.

Natti natti – torsdag imorgon redan! ❤️

Kram Nina

38
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Riktigt gott till kvällskaffet

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x