ANNONS
Integritet på Tailsweep

Testa denna färs och få en pasta du sent ska glömma!

/

Har du provat?

Om inte så är det något du VERKLIGEN måste prova. Jag pratar om Salsicciapasta. Detta är så in i bängen gott, jag har provat det många gånger på restaurang och lyckades faktiskt knipa ett recept en gång. Salsiccia är så god i smaken och passar så fint i en pastarätt. Passar perfekt för en lite festligare måltid också. Du måste helt enkelt prova!

Shutterstock

Salsicciapasta ca 4 p

Olivolja

400 g salsicciafärs

1 gul lök

2 vitlöksklyftor

300 g konserverade tomater (gärna körsbärstomater)

2 dl vatten

1 kruka basilika

1 msk balsamvinäger (mörk)

1 1/2 msk kalvfond

1/2 msk tomatpure

Salt & peppar efter smak

1 dl riven parmesan

500 g pasta

Gör såhär:

1) Koka upp pastan enligt anvisning.

2) Skala löken, finhacka den. Finhacka också all basilika.

3) Bryn salsicciafärsen i olivolja, ha i lök, pressa i vitlök och låt det fräsa med tills löken mjuknat.

4) Tillsätt konserverade tomater, tomatpure, balsamvinäger, kalvfond, hackade basilikan och vatten. Salta & peppra efter smak. Låt puttra i ca 15-20 min, rör om lite då och då.

5) Servera med nykokt pasta och riven parmesan. Mumsfilibabba!

Kika gärna på fler pastarätter, klicka HÄR.

Gillar du recepten får du hemskt gärna klicka i det lilla hjärtat under inlägget, då blir jag glad! ❤️

Här kan du följa mig:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

0

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00