Körsbärsblomningen i Kungsträdgården

Innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes.

Igår var vi och såg de underbara körsbärsblommorna i Kungsträdgården. 10 dagar per år blommar dom, så det gäller att passa på. Det är så otroligt vackert alltså.

Vi började med ett lunchmöte i storstan. Lunch på Jacquelines, kan verkligen varmt rekommendera deras pizzor. Magi! Min färgglada kavaj hittar du HÄR. Superfin kvalitet och så skön på, den här kommer jag använda massor nu och i sommar. Älskar verkligen färgen! 💕

Alltså detta gav av rosa blommor alltså, som en dröm! Jag vill ha ett sånt här träd i trädgården, det är värt 10 dagars blomning och rosa blad över hela gården bara jag får se detta vackra. Så länge får jag åka till Sthlm och kika. ☺️

Vet ni vad som slog mig nu? Igår fick jag nämligen upp ett minne på Instagram att 2018 var det exakt samma dag, den 28/4 som vi var och kikade på körsbärsblomningen. Hur varm blev den sommaren? Galet varm! Tänk om det blir samman år? När alla fläktar tog slut överallt…. Ja jisses, tänk om det blir så nu?

Nehej, nu ska jag kvista vidare här. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

53
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 5584.jpg

Nästa inlägg

Köttfärs och bacon och du får en rätt som smakar himmelskt gott!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x