Skönhetstips

Innehåller annonslänk genom reklam för NordicFeel

I veckan kom ett efterlängtat paket, skönhetsprodukter som jag tänkte tipsa dig lite om.

Får alltid miljarder frågor om mina lösögonfransar på Instagram. Fransarna jag har på mig på bilden här ovan är de gröna från Ardell, det är dem jag använder allra mest. Sköna på, går att använda om och om igen, bara dra bort den lilla limranden. Ser ut som en fransförlängning typ. De gröna hittar du HÄR.

Ardells Naked Lashes är också favoriter. Och de som heter Wispies kör jag med när det är lite mer festligt så att jag vill ha längre fransar. Du hittar alla fransar HÄR.

Det här alltså, vilken WOW produkt. Oooootrolig foundation för oss som är 40 + skulle jag säga. Den täcker galet bra så all glåmighet i ansiktet jämnas ut, men den största grejen är nog att den ändå är tunn. Fattar knappt hur det är möjligt. Men för att demonstrera, komma in bilden nedan.

Kolla! En tunt lager och ändå så täcker den halva min tatuering nästintill helt i ett nafs. Dyr men ack så värd varendaste krona. Den är dessutom dryg och räcker i en evighet. Tips är att applicera med en beautyblender. Blöt den i lite vatten innan, krama ut och sen applicerar du foundation. Det är det mest dryga sättet att använda foundation på, dessutom blir det ett väldigt fint resultat. Beautyblender finns i flera olika prisklasser, den som är helt klart bäst är den HÄR. Jag tycker Real Techniques är nästintill lika bra som Beautyblender. Den hittar du HÄR, dock mycket billigare är BB. Om du kikar in HÄR hittar du alla i olika prisklasser, viktigt att tänka på är att du får lite vad du betalar för, kan absolut vara värt att lägga ned några slantar på bra grejer för att få ett bra resultat.

Den här beställdes till Tony också, den tog slut för ett tag sedan och jag har verkligen saknat doften. Jag vill typ springa efter honom och snosa hela tiden, helt galet god. Att inte den ligger allra högst upp på alla parfymlistor är konstigt tycker jag. FE-NO-ME-NAAAAALT god doft alltså. Du hittar den i olika storlekar HÄR. Den här doften påminner om Marbella så mycket, det var där han köpte den första gången. Himmelsk! 👏🏻👌🏻😋

Ha nu en mysig Lördag.

Kram Nina

70
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
3a50ff94 9bac 45c3 a915 1c165bfac002.jpg

Nästa inlägg

Körsbärsblomningen i Kungsträdgården

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x