Räkröra med avocado i citronskal

Förrätt och bloggtips

Idag har jag ett fantastiskt tips till dig, i dubbel uppsättning faktiskt. Jag har följt Tina under lång tid på Instagram, hon har så ljuvliga bilder och inte är matbilderna hon har sämre. Saken blir inte sämre av att Tina är en underbar person. Så idag när det är Valborg så ska jag tipsa dig om denna förrätt som låter himmelskt god, den är från Just Tinas blogg. Kika in hos fina Tina, en superhärlig blogg att inspireras av. Du hittar den HÄR.

RÄKRÖRA MED AVOCADO I CITRONSKAL

Receptet hittar du HÄR inne hos Tina. Detta kommer bli ett toppeninslag idag när det är Valborgsmässoafton. Denna skapelse ska få bli vår förrätt ikväll. Ser så fram emot det, kommer bli hur gott som helst!

Kram Nina

42
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 5599.jpg

Nästa inlägg

Vitlöksbrödet som får gästerna att baxna – MISSA INTE!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x