Sista minuten tips inför Valborg

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Sista minuten tips inför Valborg

Tänkte jag skulle bjuda på några sista minuten tips för dig inför Valborg. Lite skönhetstips att ta med sig till när det är dags att fixa sig för eventuella festligheter.

Tipsar om världens bästa borste att göra en egen ”blowout” med. Du hittar den HÄR. Jag har den som är 45 mm, perfekt storlek tycker jag. Använder alltid tillsammans med världens bästa fön.

Hur gör jag en ”blowout” då?

1) En ”blowout” är när du fönar upp volym och lite fall i håret. Håller oftast i evigheter och gör håret väldigt snyggt. När du vill föna upp volym i ditt hår ska det vara riktigt rent, det gör också att din blowout håller längre. Tvätta därför håret två gånger med schampo. Avsluta med balsam.

Hårserum med värmeskydd, finns HÄR (på kampanj nu)

2) Handdukstorka håret. Borsta sedan försiktigt ut håret och använd gärna värmeskydd. Det här ovan är suuuuuperbra. Massera in i topparna innan du sätter igång med föningen.

3) Sedan det som kommer göra skillnaden för en riktigt bra ”blowout”. Hemligheten stavas sektioner. Sektionera håret redan när det är fuktigt, dela det i två delar och lämna en del i nacken. Fäst sektionerna med större klämmor på sidorna. HÄR hittar du olika hårklämmor som är bra. Börja föna den del du lämnat utsläppt.

4) Använd sedan en rundborste som låter värmen passera i borstens hålrum och hårfön, den här ovan är perfekt. Låt hårfönen följa borstens rörelser och arbeta dig igenom håret. Rulla in håret ordentligt i topparna och för fönen fram och tillbaka medan håret sitter kvar i borsten. Då får du fina böjda toppar. Arbeta dig sedan igenom sektion för sektion tills håret är helt torrt.

Ps: Vill du göra det ytterligare riktigt ordentligt så snurrar du upp håret i något som påminner om att sätta dem i papiljotter fast utan själva papiljotten. Fäst dem med hårnålar och spraya sedan hela håret och låt det torka så under några minuter. Släpp ned så ska du få se på härligt svall som håller länge.

Måste bara slå ett slag för fönen också, bästa fönen jag någonsin haft. Torkar rekordsnabbt utan att bränna håret och har också antifrizz egenskaper. Finns HÄR – på kampanj just nu, här ser man verkligen att en hårtork inte behöver kosta skjortan och halva armen för att den ska vara riktigt bra.

Eftersom fönen är så grymt bra så blir jag sugen på att testa plattången i samma märke, finns HÄR (också på kampanj just nu).

Sådär. Hoppas att du får en toppenkväll på alla sätt! Imorgon ska jag tipsa om en lätt makeup som jag brukar ta till när jag bara vill känna mig lite fräsch.

Kram Nina

44
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 5548.jpg

Nästa inlägg

Räkröra med avocado i citronskal

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x