ANNONS

PIGGIS – En juice du kan bli pigg av!

Fått en del frågor om jag har tips på något som är lite uppiggande, typ juice eller kanske smoothies. Tänkte tipsa om en juice som jag dricker när jag känner att jag behöver boosta mig lite extra och bli piggare. Denna tycker jag funkar toppen! Den här har jag börjat kalla för ”PIGGIS”. Mest för att jag tycker att den boostar upp trötthet och så känner man riktigt hur man får i sig fullt av vitaminer. Nu på våren är det inte alls konstigt om man känner sig både trött och håglös. Det beror oftast på att ljuset kommit i raketfart och att våra biologiska klockor inte riktigt hängt med vilket gör att det blir lite kaos bland hormonerna ett tag vilket medför trötthet.

PIGGIS

4 morötter

4 apelsiner

2 äpplen

1/2 lime

1 citron

1 cm ingefära

Gör såhär:

1) Skala äpplen, apelsiner och lime. Juica sedan allt i en slowjuicer eller råsaftcentrifug. Vet också en del som kör allt i en blender och håller igenom en silduk.

Tips på juicers har du nedan:

Jag har en liknande denna, men den här var mycket billigare. Finns HÄR. Du kan kika på flera olika råsaftcentrifuger och slowjuicers HÄR.

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i det lilla hjärtat till höger under bilden.

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

97
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
1 year ago

Låter ju supergott och pigg det behöver jag definitivt bli 😀. Var är de snygga glasen köpta??

niiinis
niiinis
Reply to  Susanne
1 year ago

Tror jag köpte dom på Rusta förra året. 🍍

Nästa inlägg

Frasig Jordgubb/Champagnedröm

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x