Innehåller annonslänkar

Salami/Mozzarellarosor

Åh. Hörni……. Ödmjukt berättar jag att jag haft en bra dag idag. Men ödmjukt säger jag också att jag är väldigt tacksam för det, för det är inte självklart och en läkning går väldigt upp och ned. Imorgon kan det vara skit igen, men dessa härliga dagar man får när det är lite mindre smärtsamt tackas och tas emot med varm hand.

Jag har t.o.m. orkat fixa lite plock åt oss idag, så pass mycket har jag kunnat vara uppe. Lite gott plock till Eurovision ikväll, vi håller tummarna för att Sverige tar hem hela baletten. Lite kul ändå att Finland gått helt bananas över sitt finska bidrag som också är favorittippat. Hela Finland är grön. Allt grönt har sålt slut. Haha…. Så kul! Så glad för Finland har det väl inte fått fantastiskt för genom åren.

Här kommer tips på ett lite roligt och piffigt tilltugg som du enkelt svänger ihop.

Älskar det här fina uppläggningsfatet, breda fat så man får plats med en hel del. Finns HÄR.

Salami/Mozzarellarosor

Några skivor favoritsalami (går åt 3 skivor till varje)

Minimozzarella

Färsk basilika

Gör såhär:

1) Lägg salamiskivorna bredvid omlott såhär.

2) Vik sedan upp dem såhär. Rulla sedan ihop den ifrån höger till vänster.

3) Ta fram bitar av grillspettspinnar, trä på mozzarella, ett basilikablad, salamirosen, basilikablad igen och avsluta med mozzarella.

Tips: ringla över lite balsamico om du vill, passar perfekt till.

Ha en bra kväll, nu håller vi tummarna för Sverige! 🇸🇪❤️

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i det lilla hjärtat till höger under bilden.

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

130
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 6051.jpg

Nästa inlägg

FREDAGSLISTAN och frisk GURKSALLAD till grillen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x