Uppdatera necessär och sminkväskan

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Har fått så mycket frågor på Instagram som har med både dagkräm, SPF och brun utan sol och göra så jag tänkte sammanställa lite till er här.

Att väcka en vintertrött hud till liv. Ja det tänkte jag börja med att ge lite tips på nu. Dels hur du fräschar till den inför att bli brun och hur du behåller den fräsch genom hela sommaren. Vi kan börja med det här med brun utan sol. Jag solar inte mycket i den vanliga solen, däremot använder jag brun utan sol hela sommaren. Det kanske du också vill göra innan du hunnit bli brun, eller du vill kanske boosta din brunhet ännu mer eller så kanske du vill underhålla din bruna färg hela sommaren. Då har jag det bästa knepet för dig. Många tror kanske att det krävs en hel del förberedelse osv för att få ett fint resultat med den brun utan solen jag ska tipsa om. Absolut inte med den här i alla fall. Jag tjoffar på jag. Men ska du få ett top notch resultat, sådär så det sitter perfekt i flera flera dagar (ja veckor med) så tipsar jag om att skrubba dig innan. Det finns en top notch skrubb för kroppen som jag ska berätta mer om nedan.

Prisvinnande skrubben som andas LYX är denna saltskrubb med vit choklad från Maria Åkerberg. Salt Scrub White Chocolate. (<<<klickbar länk). Just nu på kampanj.

Huden blir bebislen full av lyster, saltet i skrubben återmineraliserar huden och får den helt fantastiskt len och rengjord. Chokladen (kakaosmör & vaniljextrakt) ger doften och antioxidanterna. En ”måste ha” hemma i badrumsskåpet/duschen. Din hud kommer tacka dig med att bli fantastisk på hela kroppen.

Bästa brunt utan solen, Marc Inbane spray. Handsken till är ett måste, finns HÄR. Ange rabattkod: BEAUTY20 i kassan så får du 20% rabatt.

Mina bästa brun utan sol tips med Marc Inbane:

1) Spraya brun utan solen i handsken och applicera med den. Eftersom brun utan solen är färgad från början så ser du exakt var du smort och inte.

Första strykningen.

2) För bästa resultat, applicera en vända på hela kroppen varje kväll i ca 4 dagar. Varning: Du kommer bli brun som en pepparkaka.

3) För att sedan underhålla brunheten, applicera med handsken på hela kroppen var tredje/fjärde dag.

4) Ca: Var tredje/fjärde vecka skrubbar jag hela kroppen och ”börjar om”.

Tips: Var noga med att smörja dig på kroppen med fuktkräm efter varje dusch. På detta sätt håller du också brun utan solen på plats längre och med ett bättre resultat över tid.

Många frågor om SPF för ansiktet. Då måste jag tipsa om den här serien, jag älskar Cliniques Moisture Surge serie. Den har allt och får verkligen huden i ansiktet bebislen. Passar känslig hud också. Jag tänker mest fukt i ansiktet. Allt torkar ut huden, solen, vinden, blått ljus från datorn, bad, dusch ja men you name it. Så tänker du ett russin som får fukt, som läggs i vatten. Vad händer? Jo det blir slätt. Så funkar ju vår hud också. Efter alla år som jag jobbat som makeup artist så kan jag på en millisekund se när någon har torr hy, t.o.m. så torr så man ser rynkig ut fast man inte är så rynkig egentligen. Så ni över 40, tänk mycket fukt när ni tänker på er hudrutin. Ja ni yngre också såklart.

Såhär ser dagkrämen ut, den är dessutom på 20% rabatt just nu. Finns HÄR. En lätt kräm som går snabbt in i huden, ger supermycket fukt, funkar på all hud. Innehåller dessutom SPF25 så du har även solskydd.

Här har ni nästa höjdarprodukt (också på 20% rea just nu). Den här är PEEEERFEKT på sommaren när man inte vill sminka sig men ändå vill få lite jämn färg i ansiktet när man ska ut i solen. Typ stranden eller ut där du inte använder makeup. Ger samma fukt som produkten ovan men ger som sagt en jämn hudton utan att du ser sminkad ut. Finns HÄR. Jag köper den i medium. Blir du väldigt brun så ta en mörkare variant.

Vill du sedan behålla din brunhet på kroppen, ja vare sig det handlar om brun utan sol eller att du blivit brun av den vanliga solen så är mitt hetaste tips FUKT för att behålla den så länge som möjligt.

Till kroppen har jag provat den här ett tag nu. men woooow hörni. Jag fattar verkligen att den fått så många fina recensioner som den fått. Jag älskar bodylotion som går in i huden fort, avskyr kladd så den här är perfekt. En svag citrusdoft och huden blir mjuk och len. Jag har fallit pladask för den, räcker länge som tusan också. Bra pris just nu, finns HÄR. Denna använder du efter varje gång du duschat eller badat, håller brunfärg mycket längre om du håller huden återfuktad.

Jaha. Det var lite hudtips från mig som många efterfrågat. Hoppas du får lite inspo.

Nu ska jag ut och gå en liten sväng. Studsa med kryckorna men ändå få lite luft och röra på mig. Bra läkning får man om man faktiskt använder ryggen lite försiktigt, att den får rörelse och lite blodgenomströmning. Det går inte snabbt och jag går inte långt, men ändå lite rörelse.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

77
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla
Camilla
1 year ago

Tack för jättebra tips, men måste fråga vad använder du till ansiktet ? Samma brun utan sol som till kroppen eller nån annan?

niiinis
niiinis
Reply to  Camilla
1 year ago

Oftast använder jag samma, av ren lathet kanske…. För det blir bättre med brun utan sol som är ämnad för ansiktet. Har precis beställt en ny nu för ansiktet som ska ge brunhet gradvis. Hoppas så att den är så bra som utlovas, berättar såklart för er om den sen när jag provat. ☺️

Jeanette
Jeanette
1 year ago

Man vill ju ha allt 😃

niiinis
niiinis
Reply to  Jeanette
1 year ago

Ellerhur! 🥰

Helén
Helén
1 year ago

Så lustigt…Använder alla produkter som du rekomenderar😂 Bodylotion från Biotherm har jag använt i över 10 år å kan inte leva utan den. Allt é verkligen SUUUUPERBRAAAA 🤗

niiinis
niiinis
Reply to  Helén
1 year ago

Vad roligt! Haha. Då har vi samma smak du och jag. 😊

Giggi
Giggi
1 year ago

Jag älskar doften på Biotherm- Bodylotion,nackdelen den tar aldrig slut:)
Heja dig Nina,kämpa på och hoppas att du blir bra 🥰

niiinis
niiinis
Reply to  Giggi
1 year ago

Haha. Ja den är dryg som tusan. ☺️

Tack snälla du. 🥰

Berit
Berit
1 year ago

En liten fråga. Färgar brun utan solen av sig på sängkläderna? Det har varit problemet med de produkter jag använt.

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
1 year ago

Ja all brun utan sol färgar av sig lite, upplever dock att denna inte alls färgar av sig lika mycket. Är den helt torr på kroppen så tycker inte jag den färgar av sig, men om jag t ex svettas på natten och jag har den på mig så kan den färga av sig.

Ett tips, de nätter du sover med brun utan sol, sov på en stor handduk och använd ett täcke med ett påslakan som är till för just brun utan sol nätterna. ☺️

Nästa inlägg

Salami/Mozzarellarosor

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x