ANNONS

Hallon & blåbärssmoothie

Godmorgon godmorgon!

Uppe med tuppen, somnade tidigt igår och har sovit massor med timmar inatt. Så välbehövligt! Idag är det klämdag så många är lediga, Milo kommer i alla fall snarka många timmar till. Tänkte kicka igång denna Fredag med ett smoothietips som blir väldigt gott och riktigt mättande. Ta den yoghurten du har hemma, funkar lika bra med smaksatt yoghurt, den här jag använde var naturell.

HALLON & BANANSMOOTHIE 2 st

2 dl frysta hallon*

1 banan

3 dl yoghurt

1/2 msk honung

1/2 lime (saften)

Gör såhär:

1) Ha i allt i en blender. Låt köra runt tills du har en len smoothie. Häll upp i glas och dekorera med hallon & banan.

* FRYSTA HALLON = Att koka frysta importerade hallon i en minut innan de äts är särskilt viktigt för äldre och personer med nedsatt immunförsvar eftersom de riskerar att bli allvarligt sjuka av en norovirusinfektion. Färska utländska hallon och svenska hallon har däremot inte kopplats till några utbrott av norovirus.

Tips: Ni är många som frågar efter bra tips på blender. Denna har jag, WILFA POWERFUEL BLENDER, finns HÄR. Jag är verkligen supernöjd. Den absolut bästa blender jag någonsin haft och jag har avverkat en hel del genom åren. Den här har 3 förinställda lägen, SMOOTHIE, SOPPA & GRÖNSAKSJUICE. Den kan också krossa is och hör och häpna, värma soppa av bara friktionen och den fantastiska tritanhållaren klarar upp till 100 grader. Så du kan helt enkelt laga soppa i den, göra sås i den osv, hur häftigt? I vanliga fall klarar en blender ca 3 minuter innan den överhettas, denna kan köra på i 10 minuter utan problem. Så tips tips om du vill ha en riktigt riktigt bra!

Ok, nu ska jag jobba vidare här. Ha en fin Fredag, det dyker upp en Fredagslista här senare om du vill kika in igen.

Kram Nina

42
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Torsdagstipsen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x