Fint

Gokväll i stugorna!

Idag bara gick dagen, jag var på behandling i Stockholm. En laserbehandling/smärtbehandling som jag går på nu ca en gång per vecka. Känns ingenting men jag tycker den hjälper.

Dagen startade som vanligt här i skogen. Nästan så jag längtar till mina morgonpromenader, eller inte…. Har alltid ondast på morgonen. Men känslan att gå här i skogen, ja det är svårt att förklara. Det är magiskt som jag brukar säga.

Jag har sån skön plingplong (läs massagemusik) i öronen men jag har inte noice cancelling på, så jag får in all fågelsång. Viktigt för helhetskänslan. Det är nästan så den blir skarpare när man stänger av noice cancelling.

Imorgon ska jag visa våra blommor, det blev så fiiiiint. Vill typ bara stå ute och titta på allt. Kanske lika bra innan man tar kål på allt igen. Haha, nej men gröna fingrar har jag då aldrig haft. Antingen dränker jag blommorna eller så glömmer jag bort dom. Men i år jäklar i min lilla låda har jag bestämt att det ska gå, dom ska övervintra också är tanken. Alla blommor är omplanterade, dom har näringspinnar nedstuckna och jag har läst på om hur de ska vattnas. Det vore väl själva f-n om man inte skulle lyckas åtminstone ETT år?! 😂

Min mage mår ju toppen när jag undviker t ex mjölkprodukter, sen att jag inte är särskilt strikt med det, ja det är en annan historia. Men när man hittar en sån här glass så är det inte ens svårt att undvika det.

Den här glassen var sååååå goood och fräsch. Det ska väl finnas en till glass som är vegansk från magnum tror jag! Mandel om jag inte minns helt fel? Eller har jag drömt? 😂

Nähe! Nu är jag sååå trött. Ha en fin kväll hörni. Imorgon torsdag och på Fredag är det skolavslutning. Äntligen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 6407.jpg

Nästa inlägg

Fredagslistan

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x