ANNONS

Fredagslistan

Neeeej men….

….Fredagslistan skulle in igår. Men vet ni, jag fick en alldeles för bra ryggdag så jag hade fullt upp med att bara leva igår. Ni anar inte hur tacksam jag är för de där dagarna?! Men jag tänkte att jag bjuder dig på den nu istället, Hoppas på en minst lika bra ryggdag idag! 😊

FREDAGSLISTAN

Humör idag?

Vid gott mod! Skulle säga överlycklig efter en bra ryggdag igår, det var som att sakta få livet tillbaka. Helt fantastiskt! Som sagt, tacksamheten vet inga gränser! När man varit riktigt dålig i sin hälsa så kan man verkligen uppskatta det enklaste av saker. Som att kunna gå på stan, träffa människor som man älskar, sitta på en uteservering, njuta av solen. Stå, gå, sitta…. Oj oj. Så mycket att vara tacksam över.

Dagens planer?

Idag kvistar vi till Uppsala för att se Milo spela match. Vet nog ingen som älskar sin fotboll lika mycket som Milo. Det är hans liv. Skulle han kunna skulle han spela varje varje dag. Det gör han nästan, det gör mig glad att han är så dedikerad.

Förra året på Grönan med hela familjen! ❤️

Helgens Planer:

Fotboll och Grönan. Jajemen, första besöket på Gröna Lund är nu inplanerat. Ska göra så gott jag kan för att orka, får ställa bilen nära så man kan kvista dit om det skulle bli för tungt för ryggen.

Vad gjorde du för ett år sedan?

Den här punkten är faktiskt riktigt rolig. Kul att gå tillbaka i tiden och se vad man pysslat med. Förra året hade jag mamma dotter dag med min mamma. Mamma behövde muntras upp lite då hennes syster ju precis hade gått bort. Hon gick till samma frissa som jag gick till då och så åt vi gott tillsammans. Min älskade mamma, så högt uppskattad och älskad. ❤️

Vad var det jobbigaste som hände i veckan?

Hade meltdown dag häromdagen. Bara grät för allt kändes så hopplöst. Men, jag har insett att de där ment down dagarna är väldigt värdefulla. De är som pysventiler, de släpper ut det som känns tufft och jobbigt och så känner man sig lite klarare i huvudet igen. Lite starkare i själen. Gråt är viktigt – blev tvungen och googla på det och det är säkert inte första gången jag gör det.

1) Tårar minskar stress och oro. Håller man inne tårar så ökar stressen i kroppen. Gråt rensar nämligen kroppen på de ämnen som stress släpper ut.

2) Tårar släpper ut hormoner som fungerar som smärtstillande. Känslan av att känna sig lite lättad efter gråt beror helt enkelt på att kroppen släpper ut 2 ämnen (opioider och oxytocin), som fungerar både smärtstillande och lugnande.

Så hörni, det är bara att gråta ut. 🥲💕

Vad var det roligaste som hände i veckan?

Jo men igår, en sån fantastisk dag. Vi började dagen med att åka till Torshälla, den finska butiken Suomitupa. Där finns typ ALLT som man gillar i Livsmedelsväg med Finland. På min Instastory har jag visat vad jag köpte, du hittar min Instagram HÄR.

Vi började med att åka till det finska hembageriet i Eskilstuna och kikade. Ja ni anar väl? Fanns allt från grismunkar till alla varianter av andra munkar. Milo älskar munkar så det blev en påse med hem till honom

Blus HÄR (fanns inte kvar i denna färg men finns i andra)// Byxor HÄR

Helgens Tips:

Men hallå eller?! Måste bara tipsa dig om världens finaste creme rouge. Du vet väl att vi som kommit upp i åren lite med fördel kan använda cremeprodukter. De lägger sig inte i rynkor och linjer alls på samma sätt som puderprodukter. Den här rougen var AMAZING. Ser du lystern? Åh vad jag har letat efter en sån här. Är helt kär! Finns HÄR i flera olika färger.

Helgens tips på gotta:

Den här ananaspajen slår allt typ! Åh herreminjeeee så god den är, har du inte tester ännu så måste du bara göra det! Recept HÄR.

Hörs sen igen!

Kram Nina

66
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stina
Stina
1 year ago

Nästa gång du är i Torshälla måste du fika/ äta på Gröna Villan eller Solby gård. Gröna villan ligger bara att stenkast front butiken ni var på och Solby nån kilometer bort
Grymma fikaställen i Torshälla 😀

niiinis
niiinis
Reply to  Stina
1 year ago

Tack för tips! 💕

Nästa inlägg

Hallon & blåbärssmoothie

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x