ANNONS

Bästa burratan, goda oliver och ny inredning

Hej & hallå!

Dag 2 med hyfsad kontrollerbar smärta bara. Älskar de bra dagarna. Igår när jag skulle fota och filma ett samarbete som dyker upp om några dagar så hade jag en hyfsad ryggdag. Så tacksam för det! Betyder allt. Att kunna jobba utan och gråta typ, det uppskattas enormt.

I baksätet på bilen i vanliga ordning, på mage. Det är så jag åker bil numera när det inte går så bra och sitta. Just i bilen får man den där hemska ihopsjunkna hållningen som är ”döden” för en diskbråckrygg så för att eliminera så mycket smärta som möjligt blir det baksätet för mig.

Efter vi fotat och filmat klart blev det en sen lunch på Glashuset. Här ett glas alkoholfritt bubbel. Brukar inte vara så snålt med bubbel i Richard Juhlins alkoholfria. Hon öppnade en flaska till och den var likadan så inte vet jag om det var något med flaskorna. I alla fall, tips om du vill dricka gott alkoholfritt bubbel. Älskar den!

Jag tog mina favoriter på Glashuset. Dom har riktigt god mat där så har du inte varit där än, testa om du har vägarna förbi. HÄR är deras hemsida.

Padrones: Dessa är stekta i en galet god kryddblandning med rätt mycket hetta. Kan kanske sakna lite lite salt i kryddblandningen men oj vad gott detta är. Perfekt till bubbel.

Marinerade Oliver: Vanliga gröna (typ Halkidiki, Kalamata och Nocellara Oliver. Fick fråga på min Instagram för dom är min nya craving. Såååå goda!

Burrata: Deras burrata är den goooodaste jag ätit. Den är magnifikt god, inget slår den. Balsamico och små små surdegskrutonger i, tomater också. Den är såå såå god. Drömmer om den ibland!

På väg ut från Glashuset sprang jag på Lotta, eller Vimmelmamman som hon kallas. En riktig stjärna och snygg som få! 🌟

Här hemma beundrar jag min lampa från Flowerpot. Den har stått på önskelistan länge! En uppladdningsbar lampa som är alldeles perfekt just på ett bord. Du rör den bara uppepå toppen så kan du ändra ljusstyrka eller stängs av. Finns HÄR.

Kär i min nya vas från Ernst också, finns HÄR. Riktigt bra pris just nu. Älskar färgen. Den var rätt stor också men inte för stor, problemet ibland med dessa klotvas att de blir gigantiska och tar massa plats.

Beundrar också vår nya solcellslampa från Eva Solo på bordet ute. Så mysig och ger ett väldigt fint sken. Finns HÄR. Igår kväll stod jag länge och bara tittade ut över vår altan med alla lamporna, så mysigt. Man längtar till de där ljumna sommarkvällarna när man sitter ute länge länge och myser.

Nehej. Dags att ta tag i och laga kvällsmat. Hörs sen igen.

Kram Nina

43
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Altantvätt

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x