Massa härliga sommartips.

Vet att ni är många som väntat….

…så här kommer äntligen en ny rabattkod på Under Your Skin. Rabattkod nina20 ger dig 20% rabatt på ett helt köp, gäller på ALLT på hela sidan. Nu ska du få massa härliga sommartips av mig.

Kanske känner du också av att vi haft en lång vinter som torkat ut både det ena och det andra. Håret framförallt. Då kan jag tipsa om ”Hair treatment” kitet. Tvätta håret med t ex detox-kitet (finns HÄR). I med inpackningen, låt den sitta i några minuter. Alltså den gör underverk för ett slitet & trött hår. Det blir verkligen bebislent. Håroljan använder jag i tid och otid. Den kan man ha både på torrt och blött hår, flera gånger per dag om man vill att håret ska fräschas upp. I sommar när håret blir slitet av sol och bad så kommer detta rädda hela frissan hela sommaren. Utan att du behöver klippa det ens.

Den tar bort allt frizz och gör så håret liksom slätas ut och blir så följsamt och glansigt. Två små pump och så gnuggar du in det i händerna och drar igenom håret med det. Den är sååååå bra, kan inte vara utan alls. Använder varje varje dag. Inpackning och håroljan hittar du HÄR.

Nästa tips är handkrämen som jag inte heller kan leva utan. Jag använder den på mycket mer än händerna. Men om vi börjar med händerna så har denna krämen räddat mina nagelband. Jag som bitit på nagelbanden och haft problem med att de varit så torra.

Det som är så fantastiskt med denna handkrämen är att du kan använda det på fler ställen. Torra armbågar, torra fnasiga fötter, har t.o.m. haft det på läpparna. Älskar! Jag har en i väskan, en vid sängen, en i badrummet. Vill och kan inte vara utan. Brukar också smörja in knän och fotleder med den när jag kör BUS på kroppen. Du MÅSTE testa den. HÄR hittar du handkrämen.

Vill du ha riktigt riktigt bra bodylotion som håller huden återfuktad utan att lämna en hinna eller kladd så ska du absolut testa denna. Doftar naturligt härligt och går in snabbt i huden. Doftar naturligt såklart då alla produkter i är naturliga. Känns så bra att inte smeta in kroppen med massa kemikalier på daglig basis, har verkligen börjat tänka mer och mer på sånt.

Finns en lika härlig bodywash till också som är lika naturlig, har likanande doft och håller huden återfuktad. Den hittar du HÄR.

Nästa på tur att testas är aluminiumfri deo. I 10 år har jag kört med aluminiumfri deo nu. Allt började med att jag så ofta hade ont i lymfkörtlarna i armhålorna. En kompis till mig uppmärksammade mig om att det kan bero på aluminiumet som finns i all traditionell deo. Tog bort det, skaffade mig aluminiumfri och på 2 veckor var smärtan borta och har inte återkommit sedan dess (mer än när jag varit sjuk t ex). Det var ett tydligt tecken på att något inte stämde, tänk att det kan vara så? Det beror tydligen på att körtlarna täpps igen av aluminiumföreningar. Nu har under Your Skin börjat med aluminiumfri och den är på väg till mig i detta nu. Ska bli så spännande att testa, jag är petig med deo. Du hittar den HÄR.

Glöm för tusan inte detox-kitet för håret. Det som jag använt mig av nu i över två år. Som räddat mitt stackars hår från att bli tvättat varje dag till ca 1 gång per vecka. Ger du det en chans, sådär en 4-6 veckor så kommer du märka dem enorma skillnaden. Många berättar också att de numera slipper en kliande hårbotten och är så nöjda med kvaliteten på håret. Finns HÄR.

Sist men inte minst så tipsar jag om badlakanen, nej men dom slåss vi om hemma. Äger inga mjukare badlakan. Jättestora och jättesköna. Blir galen när någon ”tagit dom”. 😂 Perfekt till sommarens bad och härligheter. Finns HÄR.

Kom ihåg att använda min rabattkod nina20 så får du 20% rabatt på ett helt köp, gäller på redan rabatterade varor också.

Kram Nina

38
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Supergod syrénsaft

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x