BETALT ANNONSSAMARBETE MED Odd Molly

Sommaroutfits och rabattkod på Odd Moddy

Såå glad för att Odd Molly återkommit som samarbetspartner igen. Ett litet gästspel nu under sommaren. Älskar ju Odd Molly och har många plagg i garderoben som jag värnar om lite extra. Här får du lite tips på några godingar att kanske förgylla din sommargarderob med. Dessutom med en rabattkod NINA20 som kommer ge dig 20% rabatt på ett helt köp, hur fantastiskt?

" "

" "

" "

" "

" "

" "

Men woooow, byxorna! (<klickbar länk) Just nu 40% rabatt, med min kod 60% rabatt. Hur kär kan man bli? Älskar älskar. Så sköna på. Resår på baksidan så de är liksom töjbara. Så otroligt skönt material mot kroppen. Toppen (<klickbar länk) är på REA nu. 40% rabatt just nu men med min kod blir det 60% rabatt. Den har en liten volang på ärmen och är v-ringad, den är också en favorit. Finns i färgerna vit & svart också. Så användbar till mycket.

Koftan (<klickbar länk) som det är 40% rabatt på nu, med min kod 60% rabatt är så vacker, ser den som ”något varmt” att ta på sig till midsommar t ex. Älskar verkligen färgen, jag som inte ens trodde att jag gillade lila. I lööööve den här lila färgen. Den finns i fler färger också, en superfin ljus beige och svart. Kolla in detaljerna och stickningarna, bara att den har virkade knappar gör den 1000 gånger finare.

" "

" "

" "

" "

" "

" "

Maaaaagisk kjol (<klickbar länk), också med resår i bak och ett band att knyta i midjan. Blev så plattfall förälskad i den här kjolen alltså. Den gör mig typ lycklig, haha…. Jo men den andas så mycket sommar och allt man kan ha till. En enkel t-shirt och ett par sneakers, ett linne och en klack. Eller som jag bär den med den här ursöta toppen (<klickbar länk) som det dessutom är 30% REA på nu, med min kod blir det 50% rabatt. Älskar alla detaljer med den. Bäckebölja, spets, knappar i bak. Så fin!

" "

" "

" "

" "

" "

Här dyker den där fina lila upp igen, och i kombo med orange blev den ju bara så häftig. Kombon lila orange kommer helt klart bli en ny favvo. Den här klänningen (<klickbar länk) är så skön på, som att bära ett nattlinne. Haha…. Jo men det är sant. Behaglig som tusan. En klänning som du kan bära till både sneakers, sandaler eller en klack.

Kavajen (<klickbar länk) är ursnygg! Den är på REA nu också, men rabatten gäller även på rean så istället för 50% rabatt blir det 70% rabatt på den med min rabattkod. Wow vad jag kommer ha användning av den här året om. Så snygg till dessa svarta utsvängda jeans också. Eller varför inte dessa vita colette jeans? Tänker om man vill fortsätta köra på det lila temat till så kolla in detta linnet till! Hur fint?

Glöm nu inte min rabattkod NINA20 som ger dig 20% rabatt på ett helt köp, gäller även nedsatta varor. En riktigt fin sommarpresent till dig själv eller någon du tycker om. Klicka in HÄR för att komma till startsidan på Odd Molly. Massor med härlig REA som sagt.

Kram Nina