ANNONS

Konstig dag & inspo till altanen

Goddagens Måndags/Lördag
Här har det varit en rätt konstig dag mellan ledighet och jobb, Milo är ju ledig från skolan men vi har jobbat denna klämdag. Vi ägnade dock sena eftermiddagen åt altanen och de nya blommorna. Dagen började som en pissdag med ryggen, pms har visat sig förvärra diskbråck. Det har man fått lära sig efter att ha tampats med detta sen oktober förra året. Så nu längtar jag tills mensen kommer så man får någon slags ordning på diskbråckstorpet.
Men skit i ryggar och nervsmärta. Det fortsätter vara så himla magiskt att gå min lilla runda på morgonen. Den där rundan är så viktig att få till då den hjälper så bra mot smärtan. Först använder jag mackapären såklart, sen den kom in i mitt liv har det ju hänt massor också.
Igår var vi och kollade när Milo spelade match. Tack och lov så fanns det ett café så jag kunde stå/sitta där och titta. Det har nämligen varit soligt hos oss men så kall blåst så man fryser fast man har jacka på sig.
Efteråt blev det Donken för oss alla. Milo med sin bästis Olle och hans absoluta favvomat, kunde behövas lite uppmuntran efter att både ha förlorat matchen och att ha blivit stämplad så man har en stor bula på foten. Jaja, det läker snart så då är det bara köra igen. Han spelade förresten fotboll idag, det gjorde tydligen lite ont men det gick.
Frågade på Instagram om vad för färg man ska lacka om såna här utemöbler med. Jättemånga tipsade om Hammarlack. Så det ska jag köpa nu. Har du provat? Solsängarna har börjat rosta lite men tänkte att jag skulle förlänga livslängden på dom för vi gillar dom verkligen. Beställde dom från Furniturebox för en hel evighet sen, tror detsåg att dom fanns kvar och till bra pris just nu. Finns HÄR. Mattan är från Rusta, bordet emellan också.
Funderar på att köpa till dessa extra dynor så den blir sådär superskön och ligga i. Tyckte dom här dynorna var så fina. Så fint när de inte räcker över hela solsängen. Det var 40% rabatt på dom nu på Hemtex.
Kikade runt på Hemtex och kolla vilka galet härliga badlakan?! Tänkte jag skulle lägga ut såna här på solsängarna. De är hela 90×185 cm, så stora! Love love it! Beställde några nu. De randiga är gigantiska, hela 200×180 cm. De randiga hittar du HÄR, de som det står reserved på HÄR. 40% rabatt!
Kolla in stråhatten! Halva priset nu. Tyckte den var sååå fin, min som jag har påminner mycket om den.
Älskar den! Den är sommar för mig. ☀️ Konstigt nog är det alltid sommaren man vill ha den på, inte annars. Nehej, nu ska vi titta på film här hemma. Hoppas ni har en trevlig kväll, denna lördags/måndag. 😅

Kram Nina

83
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Makalöst god Skagentårta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x